Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Δήμος Αλμωπίας: Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος υποψήφιος με το Δημήτρη Μπίνο

Δήλωση υποψηφιότητας

Χρόνια τώρα, λόγω της καθημερινής επαφής, εξαιτίας της δουλείας μου, με πολλούς συντοπίτες μας από τον αγροτικό τομέα και όχι μόνο, άκουσα και γνώρισα αρκετά από τα προβλήματα του τόπου μας.

Ξέρουμε πια καλά ότι ο κόσμος ζητάει αλλαγή της υπάρχουσας νοοτροπίας κι ανανέωση.

Έχοντας γνώση της κατάστασης και διάθεση να βοηθήσω κι εγώ προς αυτή την κατεύθυνση και βλέποντας ότι ο συνδυασμός του κ. Δημήτρη Μπίνου απαντά στη γενικότερη αδιαφορία και απαξίωση προς το υπάρχον πολιτικό σύστημα...

...αξιοποιώντας νέους και ικανούς ανθρώπους με άποψη και λόγο, καταφέρνοντας έτσι να ενώσει την εμπειρία με τις νέες ιδέες, πήρα την απόφαση να ασχοληθώ σοβαρά όχι βέβαια με την πολιτική, αλλά με τις ανάγκες του τόπου και μόνο, συμμετέχοντας στις επερχόμενες εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Κωνσταντόπουλος Κωνσταντίνος
Μηχανολόγος Τεχνικής Σχολής- Ιδιοκτήτης συνεργείου γεωργικών μηχανημάτων
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «η Αλμωπία της καρδιάς μας»

12 σχόλια:

  1. ΝΑ ΚΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ΤΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!ΑΜΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΚΑΙ ΓΡΑΒΑΤΑ. ΤΟΣΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ.ΑΥΤΟ ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑΓΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενας σωστος επαγγελματιας χρησιμος στην πολιτικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΤΑΚΗ. ΕΝΑΣ ΦΕΥΓΕΙ ΔΕΚΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.. ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΡΕ ΚΩΤΣΟ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; ΤΩΡΑ Ο ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΠΙΝΟ; ΚΑΥΜΕΝΕ ΓΙΩΡΓΑΚΙ ΚΟΝΑΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΟΥ ΣΙΜΟΣ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΑΙΤΕ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. ΦΙΛΕ, ΑΜΑ ΔΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΝ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ. ΜΗ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ... ΑΦΕΝΟΣ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΚΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΑΠΟΒΑΛΕ ΤΗ ΧΟΛΗ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΗΜΕΝΕ, ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΤΟΞΙΝΕΣ!

      Διαγραφή
    2. τι έπαθε ο Σίμος? Εγώ μια χαρά και με χαρά τον βλέπω να τρέχει.κάτι δεν θα κατάλαβα.

      Διαγραφή
    3. ΝΑΙ ΕΝΩ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΣΟΗ... ΑΣ ΠΟΥΜΕ!ΘΑ ΘΕΛΕΣ?

      Διαγραφή
    4. Vlaka 1:36 se tzouzei anorthografe pane mathe orthografia

      Διαγραφή
  4. gnorise ton kai meta mila gia ton idio ton kosta tha elega...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γεια σου κωτσο. γερα. 1,36 πολυ ζορι τραβας. ολα απο εξω τα ξερεις. ευγε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο ανθρωπος πηγε ρωτησε κι ενημερωθηκε για να εχει κατι να λεει κι αυτος. αλλωστε τί άλλο θα μπορούσε να πει;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News