Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Γιάννης Σηφάκης: Με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα να νικήσουμε τη μιζέρια και την υποβάθμιση

"Να χαράξουμε την επόμενη μέρα για τον Δήμο μας αλλά και για ολόκληρη τη χώρα"

Αγαπητοί συντοπίτες και συντοπίτισσες, Χρόνια πολλά σε όλους, υγεία και δύναμη!

Εύχομαι οι αξίες της Ανάστασης να φωτίσουν την κοινωνία να βρει την δύναμη να αντισταθεί στην μεγάλη επίθεση που δέχεται...

...με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα να νικήσει τη μιζέρια και την υποβάθμιση και να χαράζει την επόμενη μέρα για τον Δήμο μας αλλά και για ολόκληρη τη χώρα.

Γιάννης Σηφάκης
Υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας

7 σχόλια:

  1. SHFAKH MAZI SOY OI TSAKOI POLYKARPH MEGAPLATANOS ORMA SARAKINOI. ASE TOYS YPALLHLOYS NA PSAXNONTAI DEN EXOYN IDEA APO EPIXEIRHMATIKOTHTA KAINOTOMIES RISKO KAI EYRHMATIKOTHTA. OXYROMENOI PISO APO TH SIGOYRH THESOYLA TOYS MAS XANTAKONANE TOSA XRONIA....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιάννη ο λαός ζητάει ντιμπειτ. Προκάλεσε τον Μπίνο και τον Πασόη. Ετσι θα βγεις πρώτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω απολυτα. Οριστε τη συναντηση για να ακουσουμε και αποψεις.

      Διαγραφή
    2. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

      Διαγραφή
  3. 2 ερωτησεισ.τοσο κακο ειναι.δεν πληρωνεται με κρατικο χρημα μεσω δεη?χειροτερο απο δημοσιο υπαλληλο.και πηγε σε ποια εκκλησια πασχα?τουσ αλλουσ υποψηφιουσ ειδαμε ολουσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Σηφακης ειναι αυτοδημιουργητος...οτι αποκτά το κερδίζει με το μυαλό του και τις ικανότητές του.Δεν καταγεται από πλούσιους γονείς ουτε είχε πλουσιο πεθερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΡΕΥΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ.Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News