Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ηθοποιός εξομολογείται: «Απέβαλα κατά τη διάρκεια γυρισμάτων»

«Κανείς δεν το γνώριζε ότι απέβαλα. Είναι μια δύσκολη υπόθεση»

Μια σημαντική αποκάλυψη έκανε η Lindsay Lohan στο τελευταίο επεισόδιο του reality show που γυρίστηκε με αφορμή τη ζωή της.

Η 27χρονη διάσημη ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι ήταν έγκυος και απέβαλε και για αυτό το λόγο σταμάτησε τα γυρίσματα για δύο εβδομάδες.

«Κανείς δεν το γνώριζε ότι απέβαλα. Είναι μια δύσκολη υπόθεση», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια ενώ δεν θέλησε να πει κάτι γιατί ταυτότητα του πατέρα.

Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι και λίγα τα ονόματα των celebrities που «πήγαν» με την Lindsay.

Στη λίστα που φέρεται να έχει συμπληρώσει η ίδια υπάρχουν ούτε ένα ούτε δύο αλλά 36 ονόματα, ανάμεσά τους ο Ashton Kutcher και ο Orlando Bloom!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News