Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Σοκάρει η δήλωση πολιτικού: «Και οι βιαστές παιδιά είναι και κάνουν λάθη»

Όταν ο πολιτικός μιας χώρας δηλώνει κάτι τέτοιο... για ποιο μέλλον να μιλήσουμε!

Αναταραχή προκάλεσαν οι δηλώσεις του επικεφαλής του κυβερνώντος κόμματος της Ινδίας στο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές, ο οποίος υπερασπίστηκε τους βιαστές και εξέφρασε τη συμπάθεια του προς αυτούς κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας που είναι σε εξέλιξη στη χώρα. 

"Αν ο βιασμός πρέπει να τιμωρείται με θάνατο; Είναι παιδιά αυτά και κάνουν λάθη», δήλωσε ο Mulayam Singh Yadav εκφράζοντας την συμπάθεια του προς τους βιαστές. 

Ο πολιτικός αναφερόταν στην απόφαση του δικαστηρίου την περασμένη Παρασκευή το οποίο για πρώτη φορά καταδίκασε σε θάνατο τρεις άνδρες που βίασαν επανειλημμένως τρείς γυναίκες στη Βομβάη. 

"Τα αγόρια και τα κορίτσια πιθανότατα να είχαν διαφορές απόψεων, και η κοπέλα στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι βιάστηκε. 

Και τα φτωχά παιδιά καταδικάστηκαν σε θάνατο,», είπε ο 74χρονος πολιτικός. Υποσχέθηκε δε ότι μετά τις εκλογές θα «διορθώσει» προς το λιγότερο σκληρό το ποινικό δίκαιο το οποίο θα τιμωρεί και τις γυναίκες που κατηγορούν αδίκως άνδρες ότι τις βίασαν. 

Η μητέρα ενός θύματος βιασμού στο Δελχί το 2012, μια υπόθεση που είχε πάρει διεθνείς διαστάσεις, χαρακτήρισε τον συγκεκριμένο πολιτικό «αηδιαστικό και αναίσχυντο». 

«Δεν είπε τίποτα για τις γυναίκες που βιάζονται και βασανίζονται κάθε ημέρα», είπε η μητέρας της κοπέλας που είχε υποκύψει στα τραύματα της μετά το βιασμό. 

Πηγή: www.lifo.gr

2 σχόλια:

  1. οχι οτι οι δικοι μας ειναι καλητεροι,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ara kai aytos kanei to idio!omios ton omio uposthrizei..to ka8iki!ama bgei e!ekei einai pou uparxei to megalo problhma..kamia gunaika gia kanenen logo pote xana sthn india..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News