Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Τρομοκρατικό χτύπημα στην καρδιά της Αθήνας - Αυτοκίνητο με 75 κιλά ΤΝΤ εξερράγη στην οδό Αμερικής

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 06:02 στην οδό Αμερικής, έξω από την Τράπεζα Ελλάδας, ύστερα από δύο απειλητικά τηλεφωνήματα, για παγιδευμένο αυτοκίνητο με 75 κιλά εκρηκτικά.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, άγνωστος τηλεφώνησε στις 05:10 στην ιστοσελίδα Ζούγκλα και στις 05:15 στην Εφημερίδα των Συντακτών, και είπε:

"Ανάμεσα στη Σταδίου και την Πανεπιστημίου, επί της οδού Αμερικής, έξω από την Τράπεζα της Ελλάδας, υπάρχει αυτοκίνητο με 75 κιλά εκρηκτικά, που θα εκραγεί σε 45 λεπτά".



Αμέσως, η περιοχή αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ πράγματι εντοπίστηκε ένα κλεμμένο ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας NISSAN SUNNY, που όλα έδειχναν ότι επρόκειτο για το παγιδευμένο ΙΧ. Οι αστυνομικοί απομάκρυναν έγκαιρα εργαζόμενους, κυρίως άνδρες security, και απέκλεισαν την περιοχή σε μεγάλη ακτίνα για να μην υπάρξουν θύματα.

Πράγματι στις 06:02, ακούστηκε ο εκκωφαντικός θόρυβος της έκρηξης, που έγινε αντιληπτός σε όλη σχεδόν την Αθήνα, από την οποία το αυτοκίνητο διαλύθηκε εντελώς, ενώ έχουν προκληθεί ζημιές σε κτίρια και καταστήματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ:



Σε εξέλιξη βρίσκεται ήδη η έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και των πυροτεχνουργών του ΤΕΕΜ, στο σημείο που έγινε η έκρηξη του παγιδευμένου αυτοκινήτου.

Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής έχουν αρχίσει ήδη τη συλλογή πληροφοριών και στοιχείων από την περιοχή, προκειμένου να διευκρινίσουν πως κινήθηκαν οι δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 τρεις άντρες ιδιωτικής ασφάλειας που είχαν βάρδια στην περιοχή ανέφεραν ότι είδαν ένα άτομο να σταθμεύει το παγιδευμένο με εκρηκτικά ΙΧ στο σημείο, και στη συνέχεια να ανηφορίζει προς την οδό Ακαδημίας όπου τον περίμενε συνεργός του με μοτοσικλέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News