Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Ομολογία και ανεξαρτοποίηση βουλευτή της Χρυσής Αυγής : "Δεν γνώριζα για την εγκληματική της δράση"

"Συκοφάντης και Προδότης" απαντά η Χρυσή Αυγή

Την ανεξαρτοποίηση του ανακοίνωσε με επιστολή που έστειλε χθες προς τον Πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη ο βουλευτής Λάρισας της Χρυσής Αυγής, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος.

Σημειώνεται ότι για τον κ. Αλεξόπουλο όπως και για άλλους βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχει ζητηθεί η άρση ασυλίας του καθώς ελέγχονται από τη δικαιοσύνη για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Όπως αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Αλεξόπουλος, «μετά τα που στοιχεία αποκαλύφθηκαν για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής τα οποια εγώ δεν γνώριζα, δεν μπορώ να ανήκω πλέον σ΄αυτό το κόμμα».

Ανακοίνωση της ΧΑ

«Η τρομοκρατία του ανθελληνικού καθεστώτος κατά της Χρυσής Αυγής, οι δολοφονίες και οι απειλές φυλάκισης όλων των βουλευτών, ήταν λογικό να μετατρέψουν έναν απλό άνθρωπο σε συκοφάντη και σε προδότη», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή σχολιάζοντας την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή.

Η Χρυσή Αυγή τον καλεί «να παραδώσει την έδρα του στον ελληνικό λαό, στα εκατομμύρια των πολιτών που στηρίζουν την Χρυσή Αυγή ως μοναδική ελπίδα αναγέννησης της Ελλάδος απέναντι σε ένα σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς». «Πριν την Ανάσταση πάντα υπάρχει ένας Ιούδας», καταλήγει η ανακοίνωση.

6 σχόλια:

  1. Αποκλείεται! Πρόκειται για "είδηση" που εφηύρε το γνωστό ανθελληνικό κέντρο των ισλαμοφασιστοσιωνιστοκομμουνιστοαναρχοσυριζαίων!
    Πάντως συνεπής νάζουλας ο εν λόγω κύριος. Μόλις σφίξανε τα γάλατα, άρχισε να ομιλεί τη μόνη γλώσσα που κατέχουν επαρκώς οι λυράτες κότες του λιμνάζοντος βοθρόλυματος:Δεν ήξερα, δεν είδα, με παρέσυρε το ρέμα, κακούργα κοινωνία κτλ.
    Κοντολογίς, κο κο κο κο κο κο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://tvxs.gr/news/ellada/apoxorei-apo-ti-xrysi-aygi-o-boyleytis-x-aleksopoylos

      Μην κλέβεις τις απόψεις των άλλων...

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι κλεμένο. Ο χρήστης Costas Sklavenitis το αντέγραψε από εμένα που το δημοσίευσα ως toelekma εδώ: http://www.koutipandoras.gr/article/109111/anexartitopoiithike-o-voyleytis-tis-hrysis-aygis-hrysovalantis-alexopoylos

      Διαγραφή
  2. Επεσε κι αυτός απ τα σύννεφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ελατε βρε εξαπατηθη το παιδι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2 μεγάλα συμπεράσματα βγήκαν συνολικά απ το θεμα της Χρ.Αυγής γενικότερα: το 1. ειναι πόσο αμόρφωτο αδιάβαστο,ακαλλιέργητο,επικίνδυνα αμαθή πληθυσμό διαθέτει η χώρα μας.
    και 2. το παράπονο, ο θυμός του κοσμάκη,το κορόιδεμα που έχει φάει από πολιτικούς,τρόικα,κλπ κλπ που δεν διοχετευθεί,δεν έχει κατευθυνθεί εκεί και όπως πρέπει.
    Στην Ευρώπη και γενικότερα στη Δύση το πρώτο που αναρωτιούνται για την Ελλάδα είναι :πως γίνεται ένας λαός να θεωρείτε πολιτισμένος και να μην διαβάζει ο μέσος πολίτης 1 (ένα ) βιβλίο το μήνα? πως γίνεται ένας λαός το 2014 να περιμένει απ το θεό (!!!) ναι απ το θεό τη σωτηρία του? και μετά αναλύουν οικονομικά δεδομένα...ας προβληματιστούμε πρώτα μόνοι μας και τα ξαναλέμε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News