Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΣ Πέλλας: Δείτε τι έγινε στους αγώνες Α' κατηγορίας του Σαββάτου

Λίγα λόγια για τους αγώνες πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πέλλας που πραγματοποιήθηκαν του Σαββάτου 18 Ιανουαρίου 2014:


 
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ- ΠΑΣ ΞΙΦΙΑΝΗΣ 2-2

Μοιράστηκαν με γκραν-γκινιολ φινάλε στην Δωροθέα όπου η Αναγέννηση και ο ΠΑΣ Ξιφιανής αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 σε ένα ματς γεμάτο ένταση και διαμαρτυρίες στο τέλος. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να μην έχουν μεγάλες διαφορές και το θέαμα να είναι σχετικά μέτριο και τους γηπεδούχους πάντως να έχουν την μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθούν όταν στο 43' ο Μπάμπης Τοσουνίδης βρήκε το δοκάρι του ΠΑΣ. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με γκολ από τα αποδυτήρια καθώς στο47' ο Αλέξης Αθανασιάδης έβαλε σε θέση οδηγού τον ΠΑΣ αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους που όμως αντέδρασαν ανέβασαν στροφές και έφτασαν στην ισοφάριση στο61' με τον Κώστα Βουλγαρίδη. Παρά την ισοφάριση ο ΠΑΣ δεν πτοήθηκε και στο 70'κέρδισε πέναλτι με τον νεαρό Δημήτρη Φανιάδη να σκοράρει κατά την εκτέλεσή του και να δίνει το προβάδισμα εκ νέου στους φιλοξενούμενους που όμως δεν άντεξαν στην πίεση και οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 90' με τον Γιώργο Σέλκο(Μπέηλι) ενώ λίγο πριν το τελικό σφύριγμα διαμαρτυρήθηκαν για μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ τους.

ΜΑ ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ 1-1

Χωρίς νικητή τελείωσε η αναμέτρηση στα Εσώβαλτα όπου ο τοπικός ΜΑ και ο Μακεδονικός Πλαγιαρίου αποδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και από τα πρώτα λεπτά πίεσαν τους φιλοξενούμενους και μάλιστα κατάφεραν να βρουν τον δρόμο για τα δίχτυα με δράστη τον Κώστα Παπαδόπουλο στο 11'. Από εκεί και μετά οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και προσπάθησαν για την ισοφάριση χωρίς όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα αντίθετα οι γηπεδούχοι είχαν και ένα δοκάρι με τον νεαρό Τάσο Παπαστεργίου. Στην επανάληψη το ματς ήταν καλό, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές προ του φάσματος της ήττας και τελικά πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη στο τέρμα του Βασίλη Ντότα στο 81'.

ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ-ΑΓ. ΛΟΥΚΑΣ 3-1

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Δημήτρη Γκότση ο ΠΑΟΚ Αραβησσού επικράτησε με σκορ 3-1 ουραγού Ηρακλή Αγίου Λουκά. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι να έχουν την υπεροχή και να σφυροκοπούν την εστία των φιλοξενούμενων χωρίς όμως να βρουν το δρόμο για τα δίχτυα αφού η άμυνα των ουραγών της βαθμολογίας κράτησε πολύ καλά μέχρι το 45' όμως καθώς τότε ο Δικέφαλος πήρε το προβάδισμα με τον Δημήτρη Γκότση. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν πάλι τον έλεγχο και κατάφεραν να κλειδώσουν την νίκη με σκόρερ τον ίδιο παίχτη στο 62’ παρότι οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αμφισβητήσουν την νίκη των ασπρόμαυρων αφού στο 72’ μείωσαν με τον Μιχαηλίδη ο Δημήτρης Γκότσης και πάλι στο 80’ έκλεισε το σκορ πετυχαίνοντας παράλληλα χατ-τρικ.

ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝ –ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ 3-1

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ η Ένωση Τσάκων κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 3-1 των Προμάχων και πήραν τους τρεις βαθμούς. Το παιχνίδι ήταν δυνατό από τα πρώτα λεπτά είχε ρυθμό η μπάλα πήγαινε πάνω- κάτω οι γηπεδούχοι είχαν κατά διαστήματα φλύαρη υπεροχή ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο επικίνδυνοι και ουσιαστικοί και στο 26’ ο μόνιμος σκόρερ τους Γιώργος Νάνος άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και δικαιώθηκαν στο 43’ όταν ο Χρήστος Πέτσος άνοιξε την άμυνα των φιλοξενούμενων φέρνοντας το ματς στα ίσα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν, ήταν καλύτεροι από τους φιλοξενούμενους και αφού πήραν το προβάδισμα στο 66’ με φοβερό γκολ του Γιάννη Μπέλιου σφράγισαν την νίκη τους στο 76’ με τον Τάκη Σαρακινλή να δίνει τέλος στο ματς υπέρ της Ένωσης που επανήλθε στις νίκες παίρνοντας δίκαια τους τρεις βαθμούς.

ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ-ΔΟΞΑ ΡΙΖΟΥ 1-4

Μετά από ένα άγονο πρώτο ημίχρονο στην Καλή η πρωτοπόρος Δόξα Ριζού πέρασε με νίκη 4-1 επί της τοπικής νίκης και συνέχισε ακάθεκτη την πορεία της προς την Α1 με στοίχημα πια αν καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα αήττητη. Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο καθώς οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν ζωηροί και κατά διαβασμένοι με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι, και πρωτοπόροι στην βαθμολογία να δείχνουν κάπως εγκλωβισμένοι και να μην έχουν την εικόνα άλλων παιχνιδιών. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 56’ με μόνιμο σκόρερ τους τον Γιώργο Μουρουζίδη που λίγο αργότερα στο 70’ με εκτέλεση πέναλτι ζευγάρωσε τις επιτυχίες της Δόξας αλλά και τις δικές του. Στο 70’ ο Νίκος Σαρίδης έδωσε τέλος στο ματς που πλέον είχε διαδικαστικό χαρακτήρα μέχρι το τέλος με τους γηπεδούχους να μειώνουν το σκορ στο 80’ με τον Κώστα Σταμανίκη και τους μαυραετούς να σφυρίζουν την νίκη τους με τον Κώστα Παπαδόπουλο στο 82’ να κλείνει το σκορ.

ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 1-3

Σπουδαίο διπλό για τον Φίλιππο Σταυροδρομίου που άλωσε τις Αμπελιές επικρατώντας με σκορ 3-1 του τοπικού Άρη και συνεχίζει να ανεβαίνει βαθμολογικά. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν μία ελαφρά υπεροχή χωρίς όμως να απειλούν ιδιαίτερα τους φιλοξενούμενους που αγωνίζονταν με αντεπιθέσεις και κατάφεραν να παγώσουν το γήπεδο όταν στο 24’ πήραν το προβάδισμα με σκόρερ τον Σιμον Σκιαλσι. Από εκεί και πέρα μέχρι την λήξη οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση χωρίς όμως να καταφέρουν να παραβιάσουν την εστία των φιλοξενούμενων. Στην επανάληψη πο γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα σχετικά νωρίς στο 56’ με δράστη τον Θωμά Δούμο και έτσι να αποκτά νέο ενδιαφέρον η αναμέτρηση που όμως έγειρε προς τους φιλοξενούμενους που στο 70’ κέρδισαν πέναλτι και αποβολή του Αλτή και ο Δημήτρης Λαγογένης έγραψε το 1-2. Στο 80’ ο Κώστας Καλώσης κλείδωσε την νίκη του Φίλιππου ενώ ακολούθησαν δύο αποβολές του Χρήστου Τσαρτσαράκη του Άρη στο 83’ και Σιμον Σκιαλσι του Φίλιππου στο 86’.

ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ 3-0

Ανώτερη σε όλους τους τομείς η Δόξα Μελισσίου επικράτησε άνετα στο γειτονικό ντέρμπι με αντίπαλο την Νίκη Αξού με το τελικό σκορ 3-0 να τα λέει όλα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και με το….. καλημέρα πήραν το προβάδισμα με τον Δημήτρη Λιτοβόλη να ανοίγει το σκορ στο 4’ η αναμέτρηση κύλησε μέχρι την λήξη του ημιχρόνου με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή χωρίς όμως να πετύχουν κάτι αξιόλογο αφού οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν πολύ καλά αμυντικά. Στην επανάληψη το ίδιο σκηνικό οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και με τέρματα του Χρήστου Μουρατίδη (Καρεμπέ) στο 69’ και Δαμιανού Κεσίδη στο 90’ πήραν το τρίποντο και συνεχίζουν την καταδίωξη των πρωτοπόρων.

10 σχόλια:

  1. ΠΑΛΙ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΤΟ ΡΙΖΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ που μιλάς για πέναλτι πες μας τι ομάδα είσαι πρέπει να τσουζεις αρκετά αλλά τι να κάνουμε ρε φίλε η ΔΟΞΡΑ είναι ομάδα καταιγίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΕΚΑΝΑ.ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΤΣΙΜΠΑΣ;ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΣ ΘΑ ΣΤ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΡΙΖΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΚΥΝΗΓΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΣΑΣ ΣΦΥΡΑΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.Η ΜΗΠΩΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ;

      Διαγραφή
    2. ΑΚΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΩΣ ΛΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ .
      ΠΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΗ ΑΦΩΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΔΟΞΑ ΡΙΖΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΗΣΕ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΑ ΑΛΛΑ ... ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΗΖΟΥΝ ΤΗΣ ΚΑΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΠΛΕΚΤΟ 4?5?6 ΓΚΟΛ ΟΠΟΤΕ ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ . ΑΣ ΣΩΒΑΡΕΥΤΟΥΜΑΙ
      Η ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΕΙ ΜΠΑΛΑΡΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ
      ΔΙΚΑΙΑ.ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΝΑΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΟΝΕΙΡΑ,
      ΑΛΛΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΗΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
      ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

      Διαγραφή
  3. ενωση ολε...........
    ρου εισαι παλικαρι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο ρου πραγματικα 11.10 τα δινει ολα σε καθε αγωνα της ενωσης τσακωνων
    ειναι παλικαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΓΑΛΗ ΨΥΧΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΣΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ ΒΓΕΝΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΑ[ΧΩΡΙΑ] ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΣΟΒΑΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ..
    ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΕΤΣΟ[ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝΩΝ]ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ[ΜΑΤΖΑΡΗ]ΠΟΙΟΙ ΜΙΚΡΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΤΕ ΔΩΣΤΕ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ Α"ΚΑΤ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΩΝ ΠΕΤΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΠΕΤΣΟ ,ΕΤΣΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΨΗΝΕΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΠΟΡΤΕΣ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News