Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Πήρε το τρίποντο ο Μ.Α. Πέλλας στο ματς με τον Εδεσσαϊκό

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Ανώτερος σε όλους τους τομείς ο ΜΑ Πέλλας επικράτησε με σκορ 2-0 του Εδεσσαϊκού και δείχνει να βρίσκει το δρόμο του στην μάχη της παραμονής στην Α1.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκει αποκλειστικά στους γηπεδούχους που είχαν την υπεροχή, δημιούργησαν πολλές φάσεις, είχαν πολλές ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρουν σνα σκοράρουν κι ενώ οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν μέτριοι και πολύ ακίνδυνοι επιθετικά, καθώς δεν μίλησαν καθόλου τους αντιπάλους τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο σκηνικό δεν άλλαξε ιδιαίτερα με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι, να πιέζουν, και τελικά στο 79' να παραβιάζουν την εστία των φιλοξενούμενων με τον Άρη Χούτα να γράφει το 1-0 μέσα έξαλλους πανηγυρισμούς συμπαιχτών και φίλων ενώ προς το τέλος στο 90' ο Δημήτρης Γάκης έβαλε τέλος στο ματς όταν έγραψε το 2-0 για τους Πελλιώτες που πήραν δίκαια το τρίποντο.

13 σχόλια:

  1. ti egine ekei stin k20 tou edessaikou simera;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καιρό είχες να φανείς χαχαχαχα και οι μεγαλες ομαδες χανουν ΜΠΡΆΒΟ στα παιδακια του εδεσσαικουκ εμεις Πάντα θα τα στηριζουμαι......

      Διαγραφή
  2. o lafas epeje an de epeje prepi na toy kremasoyne to deltio allios ua eine ypeuini olei sti dikisei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kai piios eise esu pou tha mas ipodiksis ti tha kanume ande gia reee kai vgale tin koukouka pou forass eksipnakia alla kseroune pios eise opote je pou asxoloumaste mazi sou xari sou kanoume ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. LAFA PSIXARA GIA PANTA EDESSARAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. LAFA GERA PARTOYS TA LEFTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τι παραξενο υπαρχει και εχουμε τοσα σχόλια ρε παιδιά? ανανεωση κανει ο Εδεσσαικος και εχασε απο την ιστορική Πέλλα που θα σωθεί με καθε τρόπο.Μια χαρα ομαδουλες είναι και οι 2 και λογικό το αποτέλεσμα.Το κακο με καποιους που γραφουν καποια σχόλια ειναι ότι και μπαλα δεν ξερουν και κακοψυχοι είναι και πολλά ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΙΛΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ....ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ... Κ ΠΑΛΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ Κ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ...Κ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ.................ΠΑΣΤΙΛΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ

      Διαγραφή
    2. Κατάλαβέτο ότι ανανέωση θα κάνουν οι άλλοι τού νομού για σένα.Άλλως χρειάζονται ανανέωση τα μυαλά σας.

      Διαγραφή
    3. Τά ταλέντα αναδεικνύονται και όταν η ομάδα κάνει πρωταθλητισμό.Είναι λυπηρό τόσο γιά τον Εδεσσαικό όσο και τη πόλη νά κάνουν κουμάντο οι λίγοι.

      Διαγραφή
    4. Μή το ψάχνεις φίλε έτσι βολεύονται ορισμένοι,διαφορετικά θα πήγαιναν σπίτι τους.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News