Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΒΟΜΒΑ απo Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ: «Να πέσει και να πάει στην ευχή της Παναγιάς η κυβέρνηση»

«Θα μου πουν ότι θα ρίξω την κυβέρνηση και θα πάω να ψηφίζω ό,τι να 'ναι; Να πέσει και να πάει στην ευχή της Παναγίας, κατ' αυτή τη λογική»

Αν έχεις τέτοιους εταίρους… τι να τους κάνεις τους εχθρούς!


Αυτό θα σκεφτόταν κανείς αν άκουγε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Κασσή, να λέει «Να πέσει και να πάει στην ευχή της Παναγίας, η κυβέρνηση»!

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε σήμερα ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει το νομοσχέδιο για το φόρο ακινήτων, ούτε για τους πλειστηριασμούς και πως δεν πρόκειται να μπει στη λογική ότι μια τέτοια κίνηση μπορεί να ρίξει την κυβέρνηση.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο Mega, o κ.Κασσής τόνισε: «Θα μου πουν ότι θα ρίξω την κυβέρνηση και θα πάω να ψηφίζω ό,τι να 'ναι; Να πέσει και να πάει στην ευχή της Παναγίας, κατ' αυτή τη λογική».

Αναφερόμενος στους πλειστηριασμούς, ο κ. Κασσής τόνισε: «Είναι δυνατόν να ψηφίζεις άρση των πλειστηριασμών, αυτή την εποχή που ο άλλος έχει χάσει τα εισοδήματά του, έχει μείνει άνεργος, έχει πάρει ένα δάνειο, πριν από 4-5 χρόνια και σήμερα δεν μπορεί να ανταποκριθεί και θα πας να του πεις σου παίρνω το σπίτι;».

---
Πηγή: star.gr

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News