Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Συγκλονιστικός ο Υδραίος στην Αριδαία - «Τίποτα δεν είναι πιο σπουδαίο από μερικές στιγμές ευτυχίας» (ΒΙΝΤΕΟ)

"Αν θέλανε, σε μια βδομάδα θα ήμασταν μία από τις πλουσιότερες χώρες του κόσμου"

«Οι κυβερνώντες, αν και είναι φίλοι οι πιο πολλοί και τους ξέρω, δεν τους ενδιαφέρει τίποτα, γι’ αυτό να είστε αγαπημένοι μεταξύ σας και να βοηθάτε ο ένας τον άλλον».

Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Υδραίος κατά τη βράβευσή του από το Δήμο Αλμωπίας το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός σημείωσε επίσης ότι «αν θέλανε, σε μια βδομάδα θα ήμασταν μία από τις πλουσιότερες χώρες του κόσμου. Που είναι τα λεφτά, ποιος τα πήρε; Ξέρουμε, εφτά οικογένειες της Ελλάδας είναι και 8.000 Έλληνες. Σε μια βδομάδα τους πιάνουν όλους, όπως πιάσανε της Χρυσής Αυγής τους Βουλευτές».

Τέλος, διηγήθηκε μία προσωπική του εμπειρία: «Είχα ένα φίλο με 4,5 δις ευρώ. Γιώργο, μου λέει, πάρτα όλα και δώσε μου δύο μήνες ζωή. Πέθανε. Ούτε ξέρουμε που πήγανε τα 4,5 δις. Τίποτα δεν είναι πιο σπουδαίο από μερικές στιγμές ευτυχίας. Γιατί η ζωή είναι πολύ σύντομη».

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε ο Γιώργος Υδραίος:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News