Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Μελιγαλάς: Χρυσαυγίτης επιτίθεται σε ηλικιωμένο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Μέχρι εκεί έφτασε ένας μαυροντυμένος χρυσαυγίτης, να σπρώχνει και να βρίζει έναν ηλικιωμένο ο οποίος μεμφέται τα μέλη του κόμματος για την απαράδεκτη στάση τους.

Το περιστατικό σύνέβη στην εκδήλωση για το μνημόσυνο των θυμάτων στη λεγόμενη «πηγάδα του Μελιγαλά», στη Μεσσηνία.

10 σχόλια:

  1. Δυστυχώς οι Χρυσαυγίτες με την απαράδεκτη στάση τους αποδεικνύουν για πολλοστή φορά το πόσο κότες και θρασύδειλοι είναι. Μόνο σε ηλικιωμένους και ανυπεράσπιστους περνάει η μπογιά τους οταν όμως είχαν να αντιμετωπίσουν τους ΠΑΟΚ-τσηδες της θύρας 4 τα έκαναν πάνω τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ελλαδα εχει καλους ψυχιατρους καλα ειναι να πας να σε δει κανενας δεν ειναι κακο.........Καλυτερα χρυσαυγιτες παρα αθεους κουμουνιστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλαδη ρε ψυχιγιατρε μονο άσπρο και μαύρο υπάρχει; με μπουνιές κλωτσιές και όπλα θα λυθούν οι διαφορές; για σύνελθε λιγάκι και συμμαζέψου.

      Διαγραφή
    2. Βρε ουστ παλιό τραμπούκοι χιτλερικοί, έχετε τρικυμιά εν κρανίο,τι πρεσβεύετε τελικά, είστε με το δωδεκάθεο η χριστιανοί, δολοφόνοι που απευθύνεστε σε νοητικά στερημένους ανθρώπους που νομίζουν ότι θα τους λύσετε τα προβλήματα, δεν καταλαβαίνουν ότι σήμερα είναι οι μαύροι και οι κομμουνιστές, αύριο θα είναι κάποιος που θα φοράει την γραβάτα του στραβά, πιάσε το αυγό και κουρευτο!

      Διαγραφή
    3. νοητικά στερημένους να πεις τον εαυτο σου και αυτους που ειναι σαν εσενα ........ΓΡΑΒΑΤΟΜΕΝΕ Ε ΓΡΑΒΑΤΟΜΕΝΕ......

      Διαγραφή
    4. Είσαι τόσο βλάκας που ούτε κατάλαβες τι εννοώ παλιό βλήμα,
      πάρε θέση για τις σφαγές που έκαναν οι ναζί στην πατρίδα μας που τόσο "αγαπάτε" , αυτοχρίζεστε πατριώτες , άλλα δεν έχετε καταλάβει ότι πατριώτης δεν είναι αυτό που σκοτώνει για την πατρίδα του , αλλά αυτός που πεθαίνει για αυτήν!

      Διαγραφή
  3. Ζώα που το δείχνουν κάθε στιγμή. Σιχάματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά ο Μελιγαλάς έξω από την Κοζάνη είναι, που πολέμησαν οι Σπαρτιάτες με τους Τούρκους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News