Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Δες την περουσία της Νατάσας Θεοδωρίδου και θα ΠΑΘΕΙΣ ΠΛΑΚΑ!!!

Αποτελεί αναμφισβήτητα μια από τις πιο πλούσιες Ελληνίδες τραγουδίστριες αφού στην κατοχή της έχει πολλά μα πολλά μα πολλά ακίνητα και όχι μόνο!!!

Είναι από τις καλλιτέχνιδες που μπορεί να δουλεύει σκληρά όλα αυτά τα χρόνια αλλά φροντίζει να επενδύει τους κόπους της. Επενδύοντας σε ακίνητα και όχι μόνο, αφού έγινε κατά πολλές χιλιάδες ευρώ πλουσιότερη μετά το διαζύγιο της με τον Ανδρέα Φουστάνο.

Ο λόγος για την Νατάσα Θεοδωρίδου που σύμφωνα με ανθρώπους του στενού της περιβάλλοντος είναι από τις πιο πλούσιες τραγουδίστριες. 

 Δικαιολογώντας το μάλιστα αφού διαθέτει μια πολυτελή βίλα στο Κεφαλάρι, μια βίλα στην Βούλα(που πήρε από το διαζύγιο της με τον πλαστικό χειρούργο), τρεις μεζονέτες στην Θεσσαλονίκη(που αγόρασε η ίδια) πολλά οικόπεδα αλά και ένα διαμέρισμα-πύργο στο Λονδίνο δίπλα από το παλάτι του Μπάνγκιχαμ(που πήρε επίσης από τον Ανδρέα Φουστάνο)..Μια περιουσία που σύμφωνα με τις φήμες ξεπερνάει τα 9 εκατομμύρια ευρώ...

Πηγή: soknews.gr

1 σχόλιο:

  1. ενα τουλαχιστον ακινητο να κατασχεθει άμεσα κ χωρις πολλα πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News