Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Στα... κάγκελα για το κλείσιμο του παιδικού σταθμού Πολυκάρπης!

Ο κ. Νικολαΐδης αντιπρότεινε τη λειτουργία του με… εθελοντικό προσωπικό

Στην κόψη του ξυραφιού βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η συνοχή της πλειοψηφίας του Δήμου Αλμωπίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Νικολαΐδης έθεσε βέτο για το κλείσιμο του παιδικού σταθμού Πολυκάρπης, ωστόσο η έλλειψη προσωπικού και χρημάτων είναι αυτή που αναγκάζει την πρόεδρο του ΚΕΚΠΑ Κατερίνα Μπαγκή να βάλει προσωρινό λουκέτο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Νικολαΐδης αντιπρότεινε τη λειτουργία του με… εθελοντικό προσωπικό. Ωστόσο, ο ίδιος ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Αλμωπίας, δηλώνει κατηγορηματικά ότι ποτέ δεν πρότεινε κάτι τέτοιο. Άλλωστε, αυτό δεν μπορεί να σταθεί ούτε νομικά, ούτε πολιτικά, καθώς πρόκειται για μικρά παιδιά και η ευθύνη είναι τεράστια.

Πάντως προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον ότι κάποιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι λειτουργούν ως πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων και όχι ως εκπρόσωποι ολόκληρης της Αλμωπίας, μιας και παρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν κι άλλοι παιδικοί σταθμοί, όπως του Γαρεφείου.

Άλλωστε, το πρόβλημα υπάρχει όντος και κανείς δεν θα έπαιρνε μία τόσο δύσκολη απόφαση για κλείσιμο ενός παιδικού σταθμού αν δεν υπήρχε πραγματική ανάγκη.

Νέα ενημέρωση: Ο κ. Κώστας Νικολαΐδης δηλώνει με κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδέποτε έκανε μια τέτοια πρόταση.

40 σχόλια:

  1. για το κλείσιμο του παιδικού σταθμού Γαρεφειου δεν φταίει μονο η δημοτική αρχη αλλα οι ίδιοι οι γονείς μερικά χρόνια πριν μόνοι τους έδιωξαν την μόνιμη τοτε δασκαλα τωρα ας υποστούν τις συνέπειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ. ΚΡΙΜΑ!!!

      Διαγραφή
    2. mas douleuei re paidia aytos! brethike lisi eipe o dimarxos giati kapoia kiria prosferete na voithisei ethelontika kai o nikolaidis simfonise. as erotithoun oi goneis tis polikarpis kai as mas poun telika ti isxiei. kapoioi vgazoun tin oura tous apekso sta diskola

      Διαγραφή
  2. ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ12 Ιουνίου 2013 στις 11:02 π.μ.

    ΑΓΑΠΗΤΟ ARIDAIA NEWS,ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ ΣΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ.ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΒΡΗΚΕ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΠΕΡΙ ΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΘΕΜΑ.ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ,ΑΜΕΣΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΤΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΩΣ ΑΝΩ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ.ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ,Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.ΕΜΕΙΣ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΕΝΕΞΕΩΝ,ΠΡΟΣΤΡΙΒΩΝ Κ.Λ.Π.,ΠΟΥ ΔΙΑΡΕΟΥΝ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΥΚΛΟΙ,ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ,ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ,ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. (Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Νικολαΐδης αντιπρότεινε τη λειτουργία του με… εθελοντικό προσωπικό.)
    Τι άλλο θα ακούσουμε θεέ μου , θέλω να πιστεύω ότι έκανε αυτή την πρόταση για να δείξει σε καπιους ότι προσπαθεί και όχι γιατί το πιστευτεί. Γιατί άμα έχει τετειες θέσεις γενικά σαν σύμβουλος , δεν προκειτε να πάει μπροστά τίποτα .Όσο αφορά το βέτο που θέτει καταλαβαίνω ότι αν κλείση το σχολείο θα παρετηθη , χλωμο το βλεπω λογια λογια λογια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑ,ΟΧΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ 11,46 ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!

      Διαγραφή
    2. στον 11 46 βαριεμε την αυτοματη διορθωση που χρησημοπιοιησ

      Διαγραφή
    3. (πανε μαθε) αρε βλαχε θα πεισ γα την ορθογραφια

      Διαγραφή
  4. Η ΜΠΑΓΚΗ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!!!! ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΝΤΟΥ!!! SUCCESS STORY ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ! ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ.Η ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΙΤΕΡΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι καλυτερα να κλειση, γιατι καλος εθελοντισμος αλλα σε περιπτωση ατυχηματος πιος αναλμβανει ? θελουμε σοβαρες προτασεις και οχι απλα για να κερδιζουμε τις εντυπωσεις ,λογια μονο λογια θα δεις οτι δεν θα ανοιξει και ο συγκεκριμενος δεν θα υποβαλει την παρετηση του

      Διαγραφή
    2. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΑΝ ΓΟΝΕΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΗΘΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΠΙΣΩ.ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΕΜΑ...

      Διαγραφή
    3. δεν εναι σοβαρες προτασεις, δεν ειναι δενδροφυτευση ουτε καθαριοτητα στα ρεμα εχεισ να κανεις με ΜΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ με τοση ελαφροτητα τετοιες προτασεις απορω και θετει και βετο ,επειδη αυτα δεν γνονται περιμενουμε την παρετηση σου κ Νικολαιδη

      Διαγραφή
    4. να πας σε αλλο παιδικο σταθμο στον πιο κοντινο

      Διαγραφή
    5. ΕΝΑΣ ΓΟΝΕΑΣ ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΥΘΗΝΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ,Κ ΕΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΖΗΜΕΙΩΣΗ Κ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ,ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΛΑΔΙ.ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΟΣΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ

      Διαγραφή
    6. 15 ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ...

      Διαγραφή
    7. 15 δεν νομιζω να ειναι . δεν ξερω αμα το ψαχνετε αλλα γιναιτε

      Διαγραφή
    8. προς 1:15 είναι 15 παιδάκια και με τη νέα σχολική χρονιά ναι μεν θα φύγουν κάποια αλλά θα έρθουν άλλα .Οπότε θα είναι πάλι ο ίδιος αριθμός .Όσο για τους γύρω παιδικούς στους Τσάκους μπορούν να πάρουν μόνο 2 παιδάκια και άλλα 2 μπορεί να πάρει η Ξιφιανή . Αν εσύ το έχεις ψάξει για μας τους Πολυκαρπιώτες περισσότερο από εμάς πες μας και εμάς. Εκτός και αν μας δέχονται στη Σωσάνδρα και τα πάμε εκεί .

      Διαγραφή
  6. 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟΤΑΤΟ ΜΙΣΘΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ;;;; ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασυναρτησίες. Ο άνθρωπος έχει προσφερει όσο κανείς και σχεδόν εθελοντικά.την δουλεια που εχει κανει μερικές ούτε σε όλη τους τη ζωή δεν θα την κάνουν.αλλα που να ξέρετε.σας ενδιαφέρουν μόνο οι φανφάρες κ τα ρουσφέτια.

      Διαγραφή
    2. ΟΤΑΝ ΠΡΟΤΙΝΕΙΣ ΡΟΥΣΦΕΤΟ-ΕΘΕΛΟΝΤΗΣΜΟ ΦΑΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ,

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΗΚΑ 1,500 ΕΥΡΩ ΠΕΡΝΕΙ

      Διαγραφή
    4. 12 09 ZITA THN FOROLOGIKI TOU DILOSH KAI META PES MAS AN PROSFEREI ETHELONTIKA I OXI!

      Διαγραφή
    5. Η φορολογική του δεν με ενδιαφέρει.και επειδή το έψαξα... Ο άνθρωπος είναι σε άδεια άνευ αποδοχών και παίρνει 300 ευρώ από το δημο.βγαλτην εσύ με τόσα.φτανει πια με τα ρουφιανιλικια σας.

      Διαγραφή
    6. ΑΣ ΕΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ 1500 ΕΥΡΩ ΕΠΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝ ΤΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΣ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ 300.ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
    7. προφανώς ακολουθείς πολιτικές εντολές για να τρελαίνεσαι τοσο κ να λες ότι σου κατέβει στο κεφάλι.

      Διαγραφή
  7. καθριν κατεβα για δημαρχινα. τζαμπα ασχολησαι με ολουσ αυτουσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φυσικα ο δημος ''στηριζει'' ολους τους εθελοντες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ethelontes se paidikoys stathmoys? epitrepete? i mpagki ti leei gia ola auta?

      Διαγραφή
  9. nikolaidi paraithsou. tpt den kaneis. h sumperifora sou htan aparadekth! ti eisai mangas? giati den endiaferese kai gia to garefi sthn thesi pou eisai alla mono gia to xorio sou? dhmarxe xipna, epitelous..xaneis edafos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. eipe o nikolaidis sthn mpagkh na paretithei an dn brei lusi. tora as paretithei aftos gia thn ipopti lush pou brike. alloste ematha oti eipe ontos oti tha paretithei. giati den to ekane? tzampa xarikame.

      Διαγραφή
  10. ΡΕ ΜΠΑΓΚΗ, ΤΙ ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ. ΠΑΤΑ ΠΟΔΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ. ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΤΕ ΣΑΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ! ΜΠΑΓΚΗ ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΕΣΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΟΠΟΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο δημαρχοσ τι εχει να πει για ολα αυτα? δν πρεπει να μαθουμε πλεον και το ονομα τησ εθελοντριασ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι έγινε ρε παιδιά όλο το σοι της μπλόγκ διαβάζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απλως οι δηλωσεις νικολαιδη δεν ευσταθουν κ ετσι δε μπορουν να τον στηριξουν ουτε οι δικοι του.

      Διαγραφή
  15. na paraitithi o nikolaidis. na to apaitisi o pasois!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News