Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Τέλος εποχής για την ΕΡΤ - "Μαύρισαν" οι οθόνες

Τέλος εποχής για την κρατική τηλεόραση.

Σαν ντόμινο πέφτει την τελευταία μισή ώρα το αναλογικό σήμα της ΕΡΤ σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Έσβησε και το αναλογικό και το ψηφιακό σήμα, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να βάλει «λουκέτο» στη δημόσια τηλεόραση απόψε.

Η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση ήταν ο δημόσιος φορέας δικτύων εκπομπών ραδιοφωνίας και τηλεόρασης στην Ελλάδα. Ανήκε εξ ολοκλήρου στο ελληνικό δημόσιο. Οι κύριες υπηρεσίες της Ε.Ρ.Τ ήταν η εκπομπή τριών τηλεοπτικών σταθμών και 28 ραδιοφωνικών σταθμών σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Σήμερα το μεσημέρι, στις 11 Ιουνίου 2013, η κυβέρνηση της Ελλάδας ανακοίνωσε το κλείσιμο της ΕΡΤ, μετά το τέλος του προγράμματός της, τα μεσάνυχτα.

11 σχόλια:

  1. Σε τρεις μηνες θα λειτουργισει παλι ρε παιδια, γιατι σκυλιασατε καποιοι; αλλα να δουμε νουμερα τρελλα μολις ανοιξη και οχι 3%, γιατι οπως σας ακουω προβλεπω να χτυπαει σαρανταρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και βάλε

      με την Ανθή την Σαλαγκούδη μάλλον θα χτυπάμε τα κεφάλια μας στον τοιχο

      Διαγραφή
  2. Ντροπή! Με "αποφασίζομεν και διατάσσομεν" περιορισμοί στον πλουραλισμό και την δημοκρατία! και χιλιάδες απολύσεις! οι αποτυχημένοι χάνουν την ψυχραιμία τους, είναι πια επικίνδυνοι, καιρός να τα μαζεύουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΝΕ ΟΝΕΙΡΑ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑ, ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΟΙ. ΑΠΛΑ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΣΚΟΝΗ.

      Διαγραφή
  3. τοσο καιρο που κοβανε μισθους συνταξεις και απολυανε κοσμο τα λαμογια που δουλευαν εκει δεν λεγανε τιποτα..ειναι εργο της κυβερνησης λεγανε..τωρα που τους διωχνουν φωναζουν τον κοσμο κοντα τους να τους βοηθησει..τωρα μονοι σας κομματοσκυλα να το αντιμετωπισετε..σας πληρωναμε τοσα χρονια κ εσεις τους γλυφατε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Tσιπρας ειδε φως και μπηκε, μεχρι χθες την βρηζανε την ερτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ..και ο Βαρουφακης μιλησε παιδια, αυτος ντε που 3 χρονια μιλαει οτι την επομενη μερα πτωχευει η χωρα, το καρουμπαλο ο συριζαιος, μεχρι και.. ημαρτον κυριε την Μαριζα Κωχ φερανε στο στουντιο, τι να πω..ελα μ...ι στον τοπο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕ το χαρατσι για την ΕΡΤ που έβαζαν στον λογαριασμό της ΔΕΗ τι θα γινει, θα συνεχίσουμε να το πληρώνουμε???? οσο για το τρύπιο βαρέλι καιρός ήταν μπει μια τάξη. Σιγουρα θα ξαναλειτουργήσει σε λογικά πλαίσια ομως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 7:49 είσαι πολύ άρρωστος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News