Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

«The land of the sheep» στην Αριδαία

THE LAND OF THE SHEEP PARTY

Το «The land of the sheep» έγινε για πρώτη φορά το 2007 σαν ένα rock party.

Ξεκίνησε έτσι απλά από μιά ιδέα μερικών ανθρώπων που αγαπάνε τη μουσική και που θέλουν όλο αυτό να το μοιραστούν και να το διαδώσουν με τον δικό τους τρόπο.

Βασική αρχή του πάρτυ είναι ότι δεν έχει αρχή, αλλά ούτε και τέλος, η είσοδος είναι δωρεάν και το camping ελεύθερο.

Το πάρτυ γίνεται σε ιδιόκτητο χώρο έξω από την πόλη της Αριδαίας, δίπλα στις όχθες του Αλμωπαίου. Δεν διοργανώνεται από κανένα "σύλλογο" ούτε κάτω από την "Αιγίδα" κανενός δήμου - νομαρχίας - εταιρίας κτλ.

Οι πόρτες ειναι ανοικτές για όλους, και για αυτούς που θέλουν να ακούσουν, αλλά και για αυτούς που θέλουν να παίξουν.

Βοήθησαν και βοηθούν πολλοί άνθρωποι, γνωστοί & άγνωστοι για να καταφέρουμε να κάνουμε αυτό το πάρτυ και να συνεχίσουμε εδώ και 7 χρονιά. Μέσα σε αυτούς τους ανθρώπους είναι τα ίδια τα συγκροτήματα, που ήρθαν από διάφορα σημεία της Ελλάδας, δίνοντας χρώμα και ήχους, καθώς και ο κόσμος που αγκάλιασε όλη αυτή την προσπάθεια και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό.

Μερικα απο τα συγκροτηματα που εχουν εμφανιστει ειναι οι: Λουδίας, Γκροβερ, Scars of tears, Λεξεις Σφαιρες, Radio active, Blues bone band, Χορευτές του βυθού, Κεραίες, Outdoor, Naja, Αλέξης Αντωνάτος, Shock Absorbed και πολλοί άλλοι.

Έτσι για 7η χρονιά το "The land of the sheep" είναι εδώ. Καλούμε όσους ενδιαφέρονται να εμφανιστούν στο Rock festival να επικοινωνήσουν μαζί μας έως τις 25 Μαϊου 2013.

Τρόποι επικοινωνίας email: info@outdoorband.gr & thelandofthesheep@gmail.com .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News