Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Αυτοί είναι οι νέοι υδρονομείς του Δήμου Αλμωπίας

Δείτε την κατάσταση των υδρονομέων του Δήμου Αλμωπίας κατά τοπική κοινότητα:









10 σχόλια:

  1. ΑΚΥΡΟΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΕ Η ΠΟΣΟΣΤΟΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στον εξαπλατανο αν δεν ερθει η κυρια που βαλατε για υδρονομεα να μας δωσει νερο και ερθει ο ανδρας της τοτε θα παμε στον εισαγγελεα ,γιατι παιρνει προωρη συνταξι. το ξερεις αυτο κυριε δημαρχε΄,.............περιμενουμε.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η κυρια απο τον εξαπλατανο σας πειραξε.τουλαχιστον ητε ειναι οαντρας της ητε εκεινη θα ποτιισετε..
      εδω δεν κοιτατε που σε αλλο χωριο μπηκε υδρονομεας που δε μενει εκει

      Διαγραφή
    2. σωπα ρε φιλε εσυ που κανεις και τον εξυπνο..με τι την περιμενεις την γυναικα με το οπλο..χαχαχα ας γελασουμε..δεν κοιτας πο θα μπορεις να κανεις και την δουλεια σου σχολιαζεις κιολας

      Διαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΝΩ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΕΚΝΑ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ Η ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ!!! ΧΑΙΡΕ ΠΟΛΥ ΔΗΜΑΡΧΕΕΕΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΜΗΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΟΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΛΗΓΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΝΑΝΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι λέτε τώρα; Στο χωριό μας μπήκε υδρονόμος που δεν μένει καν στο χωριό! Πλάκα μας κάνουν; Ρεζίληδες! Ας έρθουν οι εκλογές και θα δουν όλοι τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News