Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Όλυμπου Αψάλου - Κόλαφος κατά της ΕΠΣ Πέλλας

"Η επιλεκτική διάθεση για τιμωρίες της ΕΠΣ Πέλλας προς την ομάδα μας αντιτάχθηκαν του τίμιου αγώνα μας και με δεδομένη την εξάντληση της αυστηρότητας των διαιτητών στο σύνολο των παιχνιδιών της ομάδας μας οδηγηθήκαμε, σπρωχθήκαμε στο μοιραίο"

Επιστολή παραίτησης του προέδρου του Όλυμπου Αψάλου Γιάννη Καραπαναγιωτίδη.

Με την παρούσα ανακοίνωση αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση να απολογηθώ για την παρελθούσα περίοδο της διοίκησης του Συλλόγου και να σας γνωστοποιήσω τη διαμορφωμένη πλέον κατάσταση.

Ο υποβιβασμός της ομάδας δεν κατέστη δυνατόν να αποφευχθεί και γι’ αυτό αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη ως πρόεδρος. Παρά την αποτυχία θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι όλοι μαζί καταβάλαμε έντονες και τίμιες προσπάθειες για την αποτροπή του.

Στην προσπάθεια αυτή αντίπαλοι δεν ήταν μόνο οι ποδοσφαιρικές ομάδες της κατηγορίας μας. Η επιλεκτική διάθεση για τιμωρίες της ΕΠΣ Πέλλας προς την ομάδα μας αντιτάχθηκαν του τίμιου αγώνα μας και με δεδομένη την εξάντληση της αυστηρότητας των διαιτητών στο σύνολο των παιχνιδιών της ομάδας μας οδηγηθήκαμε, σπρωχθήκαμε στο μοιραίο.

Η πρόθεση και η διάθεση για προσφορά κατέληξε να δημιουργήσει το έντονο συναίσθημα της πικρίας και της απογοήτευσης. Πικρία γιατί δεν πετύχαμε τον στόχο μας και απογοήτευση γιατί τα πετυχημένα αποτελέσματα του αξιόλογου έργου που είναι γνωστό σε όλους, υπερκαλύπτονται από τον υποβιβασμό της.

Στο σημείο αυτό θα ήταν άδικο αν δεν ευχαριστούσα από καρδιάς τόσο τους ποδοσφαιριστές, όσο και τον προπονητή Δημήτρη Παπανδρέου για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν γιατί ο αγώνας που έδωσαν ήταν άνισος. Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον μόνο επιτυχίες θα έχουν να επιδείξουν.

Επίσης ευχαριστώ τον προπονητή της παιδικής ομάδας Κώστα Καρυπίδη, τους ομογενείς από την Αυστραλία για την ανταπόκριση στην οικονομική βοήθεια και να τους διαβεβαιώσω ότι η προσπάθειά τους έπιασε τόπο και τα αποτελέσματά της θα φανούν στο εγγύτατο μέλλον.

Τέλος ευχαριστώ τους ενθουσιώδεις και υπερήφανους φιλάθλους της ομάδας, ζητώντας παράλληλα συγνώμη για την αποτυχία. Κατόπιν αυτών υποβάλω την παραίτησή μου.

Με τιμή
Γιάννης Καραπαναγιωτίδης

12 σχόλια:

  1. AYTA KANEI O MIA ZΩΗ ΥΠΟΨΥΦΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επειδη γνοριζο οτι αγαπασ και ξερεισ ποδοσφαιρο σου στελνο αφτο το μυνημα.ριξε τα μουτρα σου και εφχαριστισε αφτον που οταν ειχεσ μιον 5 βαθμουσ και εχανεσ 0-5 μεσα στην εδρα σου και σου πεταγαν οι παικτεσ τη φανελα στα μουτρα ηρθε και σε ανεστισε.το να εισαι εγοιστισ σινχορειται η αγνομοσινι ομοσ οχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι φταιει ο νουσηκυρου που ειναι μια ζωη υποψηφιος βουλευτης αφου εμεις δεν τον ψηφιζουμε.Ας τον ψηφισουμε να γλυτωσει τουλαχιστον το ποδοσφαιρο της πελλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. 8:18 αν θες να γραψεις κατι γραψτο επωνυμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. anti gia diloseis kai paretiseis,perissoteri douleia ,ligoteres exupnades,λιγοτεροι τσαμπουκαδες kai i omada tha epanerthei se 1 i 2 xronia.Poio einai to provlima?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. AΔΑ ΕΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..ΓΙΑΝΝΕ ΕΓΩ ΤΑ ΕΙΠΑ ΠΟΥΛΟΠΟΜ,ΟΤΙ ΕΣΥ ΚΙ'ΕΠΟΡΝΕΣ ΝΑ ΕΦΤΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΕΜΕΤΕΤΟΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..
    ΤΩΡΑ Η ΟΛΥΜΠΑΡΑ ΕΡΟΥΞΕΝ,ΕΣΥ ΕΧΠΑΡΑΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙΛΝΤΕΨΕΣ ΤΑ ΛΩΜΑΤΑΣ..
    ΦΥΓΑ Κ ΑΣΟ ΧΩΡΙΟΝ ΚΑΙ ΑΣΟΤΟΥ Α'ΦΕΒΣ,ΜΟΙΡΑΣΕ Κ ΤΑ ΚΑΡΤΟΦΕ ΜΕΡ ΕΠΙΚΕΣ ΝΑ ΦΑΜΕ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΑΠΕΣΕΝ..ΓΙΑΤΙ ΦΕΤΟΣ ΜΟΝΟ ΠΙΚΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. oloi oi proedroi fefgoun gia na meinoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. o xeiroteros "proedros" pou yphrkse pote se omada.8a mas lupseis alla 8a se 8ymomaste gia ta TOOOOOOSAAAA polla pou ekanes !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News