Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Στο νοσοκομείο μητέρα και 3 παιδιά - Συγκρούστηκαν με κλούβα των ΜΑΤ

Ο οδηγός της κλούβας μπήκε στο αντίθετο ρεύμα

Τροχαίο ατύχημα με τραυματίες μια μητέρα και τρία παιδιά συνέβη σήμερα το πρωί στην Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός της κλούβας, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν μια μητέρα και τα τρία ανήλικα παιδιά της.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι τέσσερις. Η μητέρα μεταφέρθηκε προληπτικά στον Ευαγγελισμό, ενώ τα παιδιά έχουν μεταφερθεί στο Παίδων. Το 12χρονο παιδί έχει τραυματιστεί λίγο πιο σοβαρά από τα άλλα δυο, που είναι περίπου έξι ετών.

www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News