Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Στα χέρια της αστυνομίας 34χρονος που έκλεψε χρήματα από εκκλησία της Έδεσσας

Αφαίρεσε το ξύλινο κιβώτιο περισσυλογής χρημάτων

Συνελήφθη χθες (28.05.2013) το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Αστυνομικού Τμήματος Έδεσσας, ένας ημεδαπός 34 ετών για κλοπή σε Ιερό Ναό.

Ειδικότερα, στην Έδεσσα Πέλλας, ο προαναφερόμενος εκμεταλλευόμενος την απουσία του νεωκόρου Ιερού Ναού, εισήλθε σε αυτόν και αφαίρεσε ένα ξύλινο κιβώτιο περισυλλογής χρημάτων ελεημοσύνης αποκρύπτοντάς το επιμελώς στο πανωφόρι του.

Ο 34χρονος έγινε αντιληπτός κατά την έξοδό του από τον Ιερό Ναό, εντοπίστηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (19,1) ευρώ, ενώ το προαναφερόμενο ξύλινο κιβώτιο βρέθηκε σπασμένο.

Το ανευρεθέν χρηματικό ποσό, καθώς και το κιβώτιο αποδόθηκαν στον ιερέα του Ναού.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News