Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Σύσκεψη για τα 120.000.000 ευρώ του οδικού άξονα Χαλκηδόνα - Γιαννιτσά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ: ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΑ 120 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ-ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Από το Πολιτικό Γραφείο του Γιώργου Καρασμάνη γίνεται γνωστό ότι τη Δευτέρα 13-05-2013 και ώρα 14:00μμ πραγματοποιείται σύσκεψη στο Υπουργείο Υποδομών (Χαριλάου Τρικούπη 182) με αντικείμενο τα 120.000.000 ευρώ του οδικού άξονα Χαλκηδόνα - Γιαννιτσά.

Στη σύσκεψη αυτή θα παραστούν, όπως είχε ζητήσει ο Γιώργος Καρασμάνης, η ηγεσία του Υπουργείου, ο Περιφερειάρχης, όλοι οι Φορείς του Νομού, καθώς και οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου και της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας.

Την ευθύνη για την πρόσκληση των Φορέων στη σύσκεψη έχει το Γραφείο του Υπουργού.

Ο Γιώργος Καρασμάνης καλεί όλους τους Φορείς του Νομού να παραστούν στη σύσκεψη της Δευτέρας.

5 σχόλια:

  1. τεράστιο θεμα ,πολλά τα λεφτά φλέγον ζήτημα.Οι δημοι και οι νομαρχία θα πρέπει να κυνηγήσουν το θέμα γιατί χωρίς πίεση η θεσσαλονίκη θα τα πάρει όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά τα λες Ανώνυμε, αν πάρει τα λεφτά η Θεσσαλονίκη να μην ξαναζητήσουν την ψήφο μας, είτε στις αυτοδιοικητικές είτε στις βουλευτικές εκλογές, όλοι τους! Γιατί έχει αποδειχτεί, από όσα έχουμε διαβάσει, ότι είναι καραμπινάτο σκάνδαλο η αρπαγή των 120 εκατομ.
    Και μην τυχόν κάνουν στη σύσκεψη προτάσεις ανέφικτες, όπως αυτή που διαβάσαμε τελευταία, να συνδεθεί δηλαδή ο νομός μέσω Αλεξάνδρειας και Νισέλι. Να πηγαίνουμε δηλαδή στη Θεσσαλονίκη μέσω Αλεξάνδρειας και Νισελίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πελλα, ξεφτιλα, και αν ποτε γινει το εργο, ωρε τη ξυλο θα πεσει μεταξυ των δεξιων βουλευτων, οι ανακοινωσεις θα πεφτουν συνεφο, οσο για την περιφερεια, αστο...κανουν πως κοιμουντε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. tosa xronia bouleutes ti kanate? pali me sunanthseis kai suskepseis tha mas flomosete... peite mos epitelous upeuthina ti ginete me th sundesh tou nomou sta odika diktya

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα σου πω εγω τι κανανε. ΤΙΠΟΤΑ !!! και τώρα κανουν συσκεψεισ για να δικαιολογησουν την αδρανεια χρόνων. Ψάξτε τα εκατομμύρια τωρα και αφήστε το νομό αποκομένο και με τραγικά οδικά δίκτυα.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News