Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Περίπατος του Αλμωπού στον αγώνα με την Όρμα

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Καλύτερος ο Αλμωπός δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει σχετικά εύκολα με σκορ 4 - 0 του ΜΑ Όρμας και έτσι συνεχίζει να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν μεγαλύτερη διάθεση για να παίξουν επιθετικά και τελικά να καταφέρουν νωρίς σχετικά να παίρνουν το προβάδισμα κάτι που τους βοήθησε για την συνέχεια αφού οι φιλοξενούμενοι που είχαν αρχικό στόχο να αποφύγουν τον αιφνιδιασμό δεν τα κατάφεραν αφού δέχθηκαν νωρίς τέρμα.

Η συνέχεια του αγώνα ήταν η ίδια με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή, να δημιουργούν φάσεις και τελικά προς την λήξη του ημιχρόνου να κάνουν δύο τις επιτυχίες τους έχοντας βέβαια περιορίσει σε παθητικό ρόλο τους αντιπάλους τους.

Στην επανάληψη το ίδιο σκηνικό με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή να δημιουργούν συνεχώς φάσεις μπροστά στην εστία των φιλοξενουμένων που αμύνονταν απεγνωσμένα για να κρατήσουν χαμηλά το σκορ χωρίς όμως να το καταφέρουν αφού οι γηπεδούχοι με δυο τέρματα αύξησαν τον δείκτη του σκορ.

Στο 13' ο Βασίλης Παπασυμεών άνοιξε το σκορ πετυχαίνοντας το 1-0 για τον Αλμωπό ενώ στο 43' ο Γιώργος Μπογδάνης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι των γηπεδούχων και έγραψε το 2-0. Στο 80' ο Μάκης Δημητριάδης ανέβασε το σκορ στο 3-0 για τους γηπεδούχους ενώ στο σκορ έκλεισε στο 84' όταν ο Νίκος Παπαδόπουλος πέτυχε το 4-0 για τον Αλμωπό.

Διαιτητής του αγώνα ο Θωμάς Μαυρίδης.

3 σχόλια:

  1. Πολυ καλη η ορμα δεν κλείστηκε έπαιξε ανοιχτά δημιούργησε φάσεις κ την αδικεί το σκορ.τυχερος ο αλμωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Ο ΑΛΜΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ.ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ.ΑΠΛΑ ΕΣΥ ΕΞΥΠΝΕ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΣΕ 5 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΡΧΕΤΕ Η ΠΕΛΛΑ.ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΙ ΑΓΓΑΛΙΑΣΕ ΤΙΣ ΕΔΩ ΟΜΑΔΕΣ

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News