Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Tρεις διαγωνισμοί για 629 προσλήψεις τον Μάρτιο - Δείτε ποιούς αφορά

Πόλο έλξης για πτυχιούχους υποψηφίους αλλά και παλαιούς διοριστέους ΑΣΕΠ

Πόλο έλξης για πτυχιούχους υποψηφίους αλλά και παλαιούς διοριστέους ΑΣΕΠ συνιστούν οι τρεις διαγωνισμοί που πρόκειται να πραγματοποιηθούν έως τα τέλη Μαρτίου, στο ΙΚΑ και στα υπουργεία Οικονομικών και Δημόσιας Τάξης.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να δημοσιευθεί η προκήρυξη πρόσληψης 400 ιατρών στα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Ο διαγωνισμός, όπως αναφέρει το Έθνος, αφορά την πρόσληψη Νευρολόγων, Ψυχιάτρων και Καρδιολόγων με συμβάσεις έργου.

Το ΑΣΕΠ ξεκινά μέσα στην εβδομάδα την κατάρτιση της προκήρυξης για 200 ελεγκτές πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, με αυξημένα τυπικά προσόντα, στο υπουργείο Οικονομικών.

Εντός του Μαρτίου, τέλος, θα «τρέξουν» οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων για την κάλυψη 29 διοικητικών θέσεων στην Υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News