Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Αποκλειστική συνέντευξη - Οι Silent Commitment στο Aridaia News

Ο πάντα ευγενικός και χαμηλών τόνων Ioannis απαντά στις ερωτήσεις του Aridaia News

Οι Silent Commitment, ένα ροκ σχήμα της πόλης μας, κάνει το μεγάλο άλμα.

Ζωντανή απόδειξη του πως αν δουλεύεις σκληρά, με πρόγραμμα, πειθαρχία και όραμα τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Ναι είναι γεγονός. Οι Silent Commitment ανοίγουν την Πέμπτη 25 Απριλίου στο club Eightball στην Θεσσαλονίκη την συναυλία του «τεράστιου» καλλιτέχνη που ακούει στο όνομα Jeff Scott Soto.

Ο πάντα ευγενικός και χαμηλών τόνων Ioannis απαντά στις ερωτήσεις του Aridaia News…

 
1) Πότε ξεκινήσατε και από ποιους απαρτίζεται το συγκρότημα;

«Το γκρουπ ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2005 . Αρχικά ξεκίνησε από την ιδέα του Γιάννη Νάτσκου (Bass guitar) να αυτοσχεδιάζουμε πάνω σε ποικιλόμορφο υλικό και ιδέες που ο καθένας από εμάς είχε. Έκτοτε κι αφού πέρασαν από την παρέα μας αρκετοί φίλοι μουσικοί, που εκτιμούμε αφάνταστα για την προσφορά τους στην παρέα μας και στην εξέλιξή μας σαν μπάντα, φτάσαμε στην σημερινή μορφή. Θα ήθελα από όλους αυτούς που μας συνόδεψαν αυτά τα χρόνια να ευχαριστήσω ιδιαίτερα του πολύ καλούς φίλους Γιώργο Ελευθέρογλου (Κεραίες, Ελληνιστάν) και τον Αργύρη Βάνη (Big Bourboun Blues Band) γιατί με αυτούς ηχήσαμε για πρώτη φορά σαν πραγματική μπάντα. Επίσης τον Σπύρο Μήτρου και Σάββα Λαμπρίδη για την όλη ψυχολογική στήριξη, κι όχι μόνο , όλα αυτά τα χρόνια. Σήμερα οι Silent Commitment είναι : Βασίλειος Τοπαλίδης (Lead Vocals), Μπάμπης Κατιρτζόγλου (Drums), Νίκος Μπούμπας (Keys), Γιάννης Νάτσκος (Bass guitar), Ιωάννης Αμανατίδης (Guitar)».

 
2) Πως νιώθετε που ο κόσμος επιβραβεύει τη δουλειά σας και διασκεδάζει μαζί σας;

«Πραγματικά κάθε φορά που μας δίνεται η ευκαιρία να παίζουμε για το κοινό μας είναι μια μοναδική εμπειρία η αγάπη τους. Ξέρετε, μετά από τόσα χρόνια είμαστε και φίλοι μαζί τους. Η αλήθεια είναι, με εξαίρεση μία εμφάνιση στο "φεστιβάλ Χρυσού μήλου" στην Καστοριά δεν είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε "εκτός έδρας". Οπότε, η σημερινή ευκαιρία που μας παρουσιάζεται είναι ξεχωριστή και τους καλούμε να μας ενισχύσουν όπως πάντα και ξεχωριστά αυτοί ξέρουν».

 
3) Πως νιώθετε που θα ανοίξετε την συναυλία του «τεράστιου» καλλιτέχνη που ακούει στο όνομα Jeff Scott Soto;

«Να σας ομολογήσω πως η έκπληξη όταν έλαβα email από το management του Jeff Scott Soto ήταν μεγάλη. Ενημέρωσα άμεσα τα μέλη του γκρουπ κι απαντήσαμε αμέσως θετικά στην πρόσκληση. Το γκρουπ είναι έτοιμο εδώ και καιρό ωστόσο δεν παρουσιάστηκαν οι ευκαιρίες. Μάλιστα μας πέτυχαν σε διαδικασία που ουσιαστικά απείχαμε από Live εμφανίσεις για να επικεντρωθούμε στις ηχογραφήσεις του πρώτου μας δίσκου στα Mix studios στην Θεσσαλονίκη. Για όσους δεν γνωρίζουν τον Jeff Scott Soto ας ανατρέξουν στο google για το τεράστιο βιογραφικό του. Προσωπικά αναμένω με μεγάλο ενδιαφέρον να μοιραστούμε την σκηνή μαζί του, παρακολουθώ χρόνια τη πορεία του και τον σέβομαι σαν καλλιτέχνη».

 
4) Ποιοι είναι οι στόχοι σας για το μέλλον;

«Ξεκινήσαμε να ηχογραφούμε την πρώτη μας δουλειά όπως ανέφερα κι εκεί επικεντρωνόμαστε περισσότερο αυτόν τον καιρό . Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, καθώς το υλικό έχει πάρει την τελική του μορφή. Πέρα από την εμφάνιση στην Θεσσαλονίκη το management του Jeff Scott Soto μας ζήτησε να ανοίξουμε τις συναυλίες του σε Σόφια και Μπουργκάς αντίστοιχα στην Βουλγαρία που είναι σταθμοί στην Ευρωπαική του περιοδεία πριν την Θεσσαλονίκη στις 23 και 24 Απριλίου αντίστοιχα. Είναι κάτι που μας τιμά ιδιαίτερα και το επεξεργαζόμαστε χωρίς να έχουμε απαντήσει ακόμη καθώς το σχήμα μας αυτοχρηματοδοτείται και τα έξοδα μετακίνησης , διαμονής και εξοπλισμού είναι πολλά. Θα θέλαμε όμως να ζήσουμε το "όνειρο" κι αναζητούμε χορηγούς που θα ήθελαν να ενισχύσουν την προσπάθειά μας».

 
«Ευχαριστώ για το βήμα που μας δίνετε να κάνουμε γνωστή την δουλειά μας...Keep on Rocking!!

Ioannis Silent Commitment».

11 σχόλια:

  1. Μπραβο Γιαννη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σας! Η αγάπη και η επιμονή πάντα φέρνουν αποτέλσμα! Καλή επιτυχία και εύχομαι πάντα τέτοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΑΙ ΡΟΚΑΔΕΣ ' IM ROYTE 66'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. SILENT COMMITMENT: 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΘΑ "ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ" ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ JEFF SCOTT SOTO ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΤΟ "SOFIA LIVE CLUB"...ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ 3D ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ : http://www.sofialiveclub.com/3D/3DTour.html

    ΕΠΙΣΗΣ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ JEFF SCOTT SOTO ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟ 8BALL CLUB ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ, ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ.

      Διαγραφή
  5. Elias Aravidis
    Οι Silent Commitment δημιουργήθηκαν τον Αύγουστο του 2005 από τους Γιάννη Νάτσκο (Bass Guitar) και Ιωάννη Αμανατίδη (Electric Guitar-Composition) στην Αριδαία Ν Πέλλας. Το μουσικό ύφος του σχήματος είναι hard rock με μεταλλίζοντα και progressive στοιχεία. Το 2013 τους βρίσκει να ηχογραφούν το πρώτο τους cd στα Mix studios στην Θεσσαλονίκη. Τους Silent Commitment απαρτίζουν πολύ σημαντικοί μουσικοί της Θεσσαλονίκης όπως ο Βασίλης Τοπαλίδης (Great Gig, Horizon's End, Take Cover Band, Redrum) στα φωνητικά, Νίκος Μπούμπας (Great Gig, Beta Testers, Redrum) στα πλήκτρα, και Μπάμπης Κατιρτζόγλου (Trio Confusion) στα τύμπανα. Φιλοδοξούν μέσα στο 2013 να τελειώσουν τις ηχογραφήσεις του πρώτου τους cd και να το προωθήσουν παίζοντας σε γνωστά festival ανά τον κόσμο. Οι Silent Commitment θα "ανοίξουν" την εμφάνιση του Jeff Scott Soto στην Θεσσαλονίκη 25 Απριλίου και σε Σόφια και Μπουργάς (Βουλγαρία) στις 23 και 24/4 αντίστοιχα.

    Elias Aravidis
    Oi Silent Commitment θα ειναι το τελικο γκρουπ που θα συμμετασχει στο Evolution Festival.......ακουστε φωναρα!!!!
    Silent Commitment-Ioannis'Brew.avi
    www.youtube.com
    Ioannis Amanatidis on Guitar, Vassileios topalides on Vocals during Silent Commitment's rehearsal...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: OI ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ LIVES ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ : Σόφια 21 Απριλίου Sofia Live Club-Μπουργκάς 23 Απριλίου Club With No Name ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ EIGHTBALL GLUB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200783279852188&set=a.10200783277332125.1073741825.1468663814&type=1&theater

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News