Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

"Περίπατος" του Μακεδονικού Ίδας στην Καλή

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Σαφώς ανώτερος ο Μακεδονικός Ίδας, πέρασε άνετα από την Καλή επικρατώντας με σκορ 7 – 0 της ουραγού Νίκης και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για την παραμονή στην Α1.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και από την αρχή επέβαλαν τον ρυθμό τους, δημιούργησαν και έχασαν κάποιες ευκαιρίες και τελικά προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ αφού οι γηπεδούχοι ήταν νωθροί στα πρώτα λεπτά, στην συνέχεια ανέβηκαν λίγο και δημιούργησαν μία-δύο ευκαιρίες χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού επιθετικά δείχνουν μεγάλη δυστοκία.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι ήταν εμφανώς καλύτεροι και άξιζαν τη νίκη, όπως κι έγινε, αφού και στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκαν καλύτερα και έδειξαν ανωτερότητα σαν ομάδα κάνοντας μία από τις καλύτερες εμφανίσεις τους φέτος και αν συνεχίσουν έτσι μπορούν να διεκδικήσουν την παραμονή επί ίσοις όροις.

Στο 14’ ο Νίκος Γάτσος άνοιξε το σκορ γράφοντας το 0 – 1 για τον Μακεδονικό, ενώ στο 45’ ο Χρήστος Μποζίνης έγραψε το 0 – 2 για τους φιλοξενούμενους. Στο 48’ ο Γιάννης Ιωάννου έγραψε το 0 – 3 δίνοντας τέλος στον αγώνα όσον αφορά στον τελικό νικητή, ενώ στο 69’ ο Νίκος Γάτσος έγραψε το 0 – 4 ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ. Στο 80’ ο Βασίλης Νιβουρλής ανέβασε το σκορ γράφοντας το 0 – 5, ενώ ο Βαγγέλης Στόϊκος με δύο τέρματα στο 82’ και στο 87’ διαμόρφωσε το τελικό 0 – 7 για τους φιλοξενούμενους.

Διαιτητής του αγώνα η Κατερίνα Καραγιάννη.

12 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΙΔΑ.ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ.ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΗΣ.ΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.2 ΧΩΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΙΔΑ.ΨΙΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΔΡΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mpravo stin ida..euxomaste olopsixa na so8ite....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κριμα για αυτην την καταντια της καλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΑΘΟΣ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΡΟΗ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΕ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΦΑΝΙΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

      Διαγραφή
  4. οντος κριμα για την καλη που ειναι ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημητρης Π
    ειδατε κανενα ποδοσφαιριστη απο απο τους μικρούς της Καλής που θα μπορουσε να παιξει στην Α κατηγορία ...;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. as paijoyn b.se opoia kathgoria mporoyn.oso fuanei to talento toys.aytos den einai o stoxos toy erasitexnikoy podosfairoy;;;;;

      Διαγραφή
  6. O Vaggelis Stoikos o protagwnistis tou agwna??? :O

    "MPO"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαλλον μπερδευτηκε ο φιλος που ειπε σε 2-3 χρονια. Σε 23-24 χρονια μπορει να φανουν τα αποτελεσματα αυτης της "υποδομης".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολυ κρυο στην καλη. Μπρρρρρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News