Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Δήμαρχος Αλμωπίας: Κλείνει το παράρτημα ΙΚΑ Αριδαίας

Τι απάντησε ο Υπουργός Εσωτερικών

Στη σύσκεψη της Π.Ε. Πέλλας με τον Υπουργό Εσωτερικών συμμετείχε ο Δήμαρχο Αλμωπίας.

Ο κ. Δημήτρης Πασόης αναφέρθηκε στα βασικότερα προβλήματα που ταλανίζουν τον Δήμο, τοποθετώντας πολύ ψηλά στη λίστα το θέμα της κατάργησης πολλών υπηρεσιών της Αριδαίας, οι οποίος συγχωνεύονται με αυτές της Έδεσσας.

Ο κ. Πασόης έκανε μάλιστα γνωστό ότι χθες έλαβε ένα έγγραφο με το οποίο ενημερώθηκε ότι καταργείται το παράρτημα ΙΚΑ Αριδαίας. Όπως είπε, οι αποστάσεις είναι τεράστιες και αυτές οι καταργήσεις δημιουργούν σημαντικά προβλήματα στους πολίτες της Αλμωπίας, για να πάρει την απάντηση από τον Υπουργό ότι αυτό συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα.

Όσον αφορά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αριδαίας, ο Υπουργός δήλωσε ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε, προς το παρών δεν υπάρχει σχεδιασμός για κατάργησή του.

Φυσικά η φράση "προς το παρών" όπως είναι λογικό αφήνει ανοιχτά παράθυρα και δημιουργεί μεγάλη ανησυχία για μία υπηρεσία υψηλής σημασίας για όλες τις περιοχές.

15 σχόλια:

  1. mpravo dimarxe..... ante twra seira exei o oaed i astinomia i pirosvestiki kai to kentro igeias..... me tosi fora pou pirate eseis kai to dimarxeio tha figei se ligo apo tin aridaia.... pante to dimarxeio stin edessa..na ginei dimos aridaias-edessas....... kopste mas to revma to nero...parte mas ta spitia,,na kanoume kalives opous zousan oi protogonoi....e reee...e reeeeeeeeee....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. etsi opws ta les einai..ypoti8etai pws i aridaia einai to kentro olwn tvn xwriwn trigyrw kai ara 8a prepei na exei ta panta alla me tous malakes pou exoume mpleksei tosa xronia 8a kataliksei na min exei tipota!!kai ante,oi katoikoi tis aridaias den einai toso makria apo edessa,alla gia tous katoikous pio makrinwn xwriwn opws o arxagelos as poume einai mono talaipwria na pigainoerxontai stin edessa gia tis dimosies ypiresies.pou stis perissoteres twn periptwsewn den teleiwneis se mia mera..

      Διαγραφή
  2. τα παραπονα στο Σαμαρα φίλε.ααυτός αποφασίζει.Διαφωνεί κανεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα παραπονα στον παπανδρεου λεφτα υπαρχουν ειπε

      Διαγραφή
  3. όταν ο κόσμος στις πόλεις μένει στα παγκάκια...εκανε πορείες...εδω όλοι κοιμόντουσαν...τωρα που ηρθε η ωρα να νοιωσουμε τι σημαινει κριση και στην επρχια ξυπνήσατε ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. esu pou eisoun ksipnios gt den bgikes stous dromous?

      Διαγραφή
    2. Εισαι και εσυ απο αυτους που παρακαλαγαν για μια θεση στο δημοσιο που τους την εφαγε αλλος ????

      Διαγραφή
  4. ego eimai Giannitsa ki apolambano poso koroida eiste ! xaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα ερθει η ωρα της 21 απριλιου του 1967

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..τραβα και το καζανακι γιατι κατι βρωμησε...

      Διαγραφή
  6. pos zeite ekei pano apokleismenoi xoris magazia theatra kai cinema? eiste poluu piso re magkes....krimaa..se ola eiste piso

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 10 ευρ χρεωσε ο δημαρχοσας την ωρα που ποτισε ο λαος ενω περσι ηταν 3,5 ωρ νομιζει οτι θα τα παρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η παρουσία των υπηρεσιών στο Δήμο Αλμωπίας είναι σημαντική και οι ευθύνες, σύσσωμου του Δημοτικού Συμβουλίου είναι τεράστια σε αυτή την υποβάθμιση και υποτίμηση της περιοχής!
    Αλλά μεγαλύτερη είναι η ευθύνη μας, ως κάτοικοι αυτής της περιοχής που δεν εννοούμε να καταλάβουμε ότι πρέπει να προστατεύσουμε τον τόπο τους αντιδρώντας και προκαλώντας τους εκπροσώπους μας σε άμεση απολογία και συστράτευση για να μην απαλλοτριωθεί και διοικητικά η περιοχή μας.
    Με κραυγές δεν μπορούμε να πάμε πουθενά.
    Μόνο η κινητοποίηση και η σύσσωμη κοινωνική αντίσταση, στην επίθεση που δεχόμαστε μπορεί να αποτρέψει την ερήμωση του τόπου μας.
    Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού!
    Ας προστατεύσουμε τον τόπο μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. α ρε Δημαρχε μονο για φωτογραφιες και για χορους εισαι για τιποτε αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News