Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Ελπίδα Έδεσσας: Πενθεί για το χαμό ενός δικού της παιδιού

"Ελπίδα Έδεσσας σήμερα πενθεί λόγω της απώλειας του μικρού Άγγελου της οικογένειας του Ιάκωβου Παπαδόπουλου"

Συντετριμμένη είναι η ποδοσφαιρική οικογένεια της Ελπίδας Έδεσσας, για τον θάνατο του φοιτητή από την Πέλλα στα Ιωάννινα.

Ο εκλιπών ήταν γιος του παλαιού προπονητή της ομάδας Ιάκωβου Παπαδόπουλου και γι’ αυτό στον σημερινό αγώνα οι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια και θα κρατήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του άτυχου νέου.

Ο προπονητής της ομάδας Μάριος Παπαδόπουλος, μιλώντας στο Aridaia News, έκανε την εξής δήλωση:

«Η Ελπίδα Έδεσσας σήμερα πενθεί λόγω της απώλειας του μικρού Άγγελου της οικογένειας του Ιάκωβου Παπαδόπουλου, παλαιού προπονητή της ομάδος. Ενός ανθρώπου που έδωσε τα πάντα για την ομάδα και που είχε όλους τους ποδοσφαιριστές του σαν παιδιά του και ήταν σαν πατέρας για αυτά. Ένα από τα παιδιά του είμαι και εγώ. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και καλή δύναμη. Ολόκληρη η οικογένεια της Ελπίδας Έδεσσας είναι μαζί του σε ότι χρειαστεί».

4 σχόλια:

  1. Καλό παράδεισο... Καλή ανπάπαυση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KALO PARADHSO NA EXEI TO PALHKARH,ALLA FHLE THS ELPHDAS EPREPE NA MH GEINH TO PAIXNHDH SAN EDHJH SEBASMOY STO PALHKARAKH,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΛΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News