Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Π.Σ. Λουτρακίου: «Ο πολιτισμός ενώνει»

Ανακοίνωση

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουτρακίου «Το Πόζαρ», συγχαίρει το νέο Δ.Σ. της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας για την εκλογή του και του εύχεται καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους.

Η πολιτισμική ανάπτυξη του τόπου κρίνεται απαραίτητη στις δύσκολες μέρες που βιώνει η κοινωνία μας.

Υ.Γ. O ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ!

Με τιμή το Δ.Σ.

3 σχόλια:

  1. Ο πολιτισμος ενώνει και σε καιρό κρίσης γίνεται σανίδα σωτηρίας για όλους μας και ιδιαίτερα για τα παιδιά μας και το μέλλον τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΓΟΤΕΥΣΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ
    Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News