Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Σημαντικές διακρίσεις για τους αθλητές Άρσης Βαρών του ΦΟΑ

Το πρωτάθλημα των επίλεκτων αθλητών Άρσης Βαρών της Βόρειας Ελλάδας στην Αριδαία

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα των επίλεκτων αθλητών Άρσης Βαρών της Βόρειας Ελλάδας στην Αριδαία.

Από τον Φ.Ο.Α. συμμετείχαν ο Κυριακίδης Γιώργος, που αγωνίστηκε στην κατηγορία των 85 κιλών και σήκωσε 136 κιλά Επολέ-Ζετέ και 100 κιλά Αρασέ (σύνολο 236 κιλά), καταλαμβάνοντας της 2η θέση και η Αθανασιάδου Άννα που αγωνίστηκε στην κατηγορία των 53 κιλών και σήκωσε 80 κιλά Επολέ-Ζετέ και 70 κιλά Αρασέ (σύνολο 150 κιλά), καταλαμβάνοντας την 1η θέση.

Σημαντική ήταν η βοήθεια του Δήμου Αλμωπίας και ειδικά του Αντιδημάρχου κ. Τάσου Χρήστου, που ήταν δίπλα μας και πραγματοποίησαν μία άρτια οργάνωση.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους Γιώργου Κατερίνα και την εταιρία International Life για τις φόρμες που μας δώρισε, τον Γκέρδη Τάσο για την δωρεάν επισκευή των κλιματιστικών του ΔΑΚ και τον Μπογδάνη Μιχάλη για την δωρεά κάποιων σημαντικών εξαρτημάτων.

Τέλος, καλούμε όλον τον κόσμο της Αλμωπίας να σταθεί στο πλευρό μας και να μας δώσει δύναμη, για να φέρουμε πολλές διακρίσεις και να κάνουμε περήφανο τον τόπο μας. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να σας έχουμε δίπλα μας και να μας στηρίζετε στη δύσκολη προσπάθεια που καταβάλουμε.

Με εκτίμηση
Γιώργος Δερμετζής
Προπονητής Φ.Ο.Α.

5 σχόλια:

  1. μπραβο Φιλαθλητικέ !! και το τμήμα στίβου να οργανωθεί καλύτερα και είμαστε Super !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΤΟ ΦΟΑ,ΚΑΠΟΤΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΑΘΛΗΤΩΝ,ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ 2.ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ,ΑΛΛΑ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ,ΠΡΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ!ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ti sou ftaiei o proponitis re asxete? 2 athlites o enas 1os kai o allos 2os..ta kakovoula sxolia na lupoun.. kali sunexeia sta paidia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κακοβουλο σχολιο θα ηταν το εξης:επι εποχης Λαμπριδη στο ΦΟΑ ειχε παρα πολλους επιτυχημενους αθλητες και μονο επιτυχιες ...τωρα?Τωρα γιναμε ασχετοι κ κακοβουλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ασχετος σου παει γαντι φιλε μου.τοτε η αρση βαρων ηταν το κοριφαιο αθληματα στην ελλαδα συμφωνα με τα μεταλια που εφερνε στην χωρα.τωρα ειναι εξαφανισμενο γενικως.οποτε ποσους αθλητες θελεις να μαζεψει ενα ξεχασμενο αθλημα?τα παιδια που ασχολουνται ακομα θελουν στηριξη το ιδιο και ο προπονητης ο οποιος δεν παιρνει ουτε τις βενζινες του σε αντιθεση με τον τελη που τα επαιρνε απο τιν ομαδα απο τιν ομοσπονδια και φυσηκα απο τους αθλητες του.οσο για των τελη ναι ηταν καλως προπονητης οταν ερχοταν στο γυμναστηριο γιατι οχτω στις δεκα δεν ερχοταν....

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News