Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Η απάντηση της Κατερίνας Μπαγκή σε "ανυπόστατες" κατηγορίες

Δεν πρόκειται να επηρεαστεί όσον αφορά στον τρόπο που ασκεί τα καθήκοντά της, από ανυπόστατες, όπως τις χαρακτηρίζει, κατηγορίες

Κανονικά συνεχίζει να ασκεί τα καθήκοντά της η Πρόεδρος του ΚΕΚΠΑ Κατερίνα Μπαγκή, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Η κα Μπαγκή πριν λίγες μέρες υπέβαλε την παραίτησή της από τη θέση της Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής την οποία κατείχε, καθώς όπως είπε θέλει να ασκεί τα καθήκοντά της όπως πρέπει και αυτό είναι δύσκολο λόγω της εγκυμοσύνης.

Ωστόσο, συνεχίζει να ασκεί τα καθήκοντά της στο ΚΕΚΠΑ, όπου κάνει ότι μπορεί για να κυλούν όλα ομαλά, με τη στήριξη πάντα του Δημάρχου.

Όσον αφορά καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας και αναφέρεται σε «υποσιτισμό» μαθητών σε παιδικούς σταθμούς, η κα Μπαγκή δηλώνει κατηγορηματικά, μιλώντας στο Aridaia News, ότι αυτό δεν ανταποκρίνεται σε καμία περίπτωση στην πραγματικότητα, ενώ προκαλεί όποιον το επιθυμεί να προβεί στις αποθήκες των παιδικών σταθμών ή να ζητήσει να δει τα τιμολόγια των τροφίμων. Όπως είπε, όντως υπήρξε ένα μικρό πρόβλημα με την προμήθεια κρέατος για μία βδομάδα, ωστόσο αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί με ακραίες εκφράσεις όπως «υποσιτισμός».

Σε κάθε περίπτωση τονίζει ότι δεν πρόκειται να επηρεαστεί όσον αφορά στον τρόπο που ασκεί τα καθήκοντά της, από ανυπόστατες, όπως τις χαρακτηρίζει, κατηγορίες οι οποίες δεν έχουν καμία απολύτως βάση, ενώ κλείνοντας δηλώνει ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στην υπηρεσία των Δημοτών, όσο κι αν αυτό ενοχλεί κάποιους.

11 σχόλια:

  1. αυτοι οι μεγαλοι δημοι δινουν μεροκαματο σε πολύ κόσμο εκει μέσα.μετα τη λήξη της θητείας τι γίνεται είναι το θέμα? κάποιος πρέπει να πει σε νυν και επίδοξους ενοικιαστες δημοτικής καρεκλας ότι αυτα τελειώσαν.Οποιος θέλει να ασχοληθεί με το Δήμο θα πληρώνει και δεν θα πληρώνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δήμος ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ εισπράτει τα λεγόμενα "τροφεία" είτε από τους γονείς είτε από το πρόγραμμα στο οποίο είναι ενταγμένοι οι υπόλοιποι γονείς, τα οποία χρήματα ΥΠΕΡΚΑΛΥΠΤΟΥΝ τόσο το κόστος σίτισης όσο και το κόστος θέρμανσης των παιδικών σταθμών. Οπότε ΟΥΤΕ ΜΕΡΑ δεν έπρεπε να υπάρχει πρόβλημα με την προμήθεια κρέατος στα παιδάκια. Και επειδή τυγχάνει να έχω παιδάκι σε παιδικό σταθμό του δήμου θέλω να πω ότι τον τελευταίο ενάμιση μήνα 2 ή 3 φορές έφαγαν κρέας τα παιδιά μας.Παρακαλούμε και απαιτούμε να διευθετηθεί ΑΜΕΣΑ το ζήτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΑΣ ΔΙΑΤΑΓΑΣ ΣΑΣ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΡΕΑΣ; ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ; ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΕ; ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ...ΑΝΤΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΤΑ.

      Διαγραφή
    2. Το θέμα δεν είναι προσωπικό και μάλιστα για να είμαστε και δίκαιοι δεν μπορούμε να επιρρίπτουμε ευθύνες σε ένα άτομο που μόλις πρόσφατα ανέλαβε τα ηνία του ΚΕΚΠΑ. Ο κρεοπώλης δεν σταμάτησε χθες ξαφνικά να πληρώνεται και σταμάτησε κατευθείαν την προμήθεια κρεάτων αλλά μάλλον έχουν μαζευτεί χρωστούμενα πολλών μηνών.
      Εμείς σαν γονείς το μόνο που θέλουμε είναι να λυθεί το ζήτημα.

      Διαγραφή
    3. Φίλε 12:36 εκτός από ασυναρτησίες τίποτα επί της ουσίας έχεις να μας πεις;Εδώ μιλάμε για ένα τόσο σοβαρό θέμα και συ το μόνο που ξέρεις να κάνεις είναι να χλευάζεις..

      Διαγραφή
  3. Ρε αριδεα πας καλά;ένας αναγνώστης μίλα τεκμηριωμένα κ πετάγεται ένας μ..... Κ βρίζει και τ βγάζεις σ αέρα, αυτή είναι η έγκριση σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φανταζομαι τοθελες αποκλειστικοτητα το αριδαια νιουζ, ευτυχως στα εξι σχολια υπαρχει και ενα που δεν ειναι δικο σου.

      Διαγραφή
  4. ta sxoleia apo extes trofodotountai kanonika apo kreata mesa se ena dekahmero tha exei lhthei to problhma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΤΩΝ 12.36 ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ ΕΣΥ, ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΤΙ ΥΠΟΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΠΑΠΑΠΑΡΑΡΑΡΑΡΑ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΦΕΙΑ, ΑΣ ΠΑΙΡΝΑΝ ΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ 10 ΚΙΛΑ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΟ ΘΕΜΑ 80 ΕΥΡΩ, ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΟΥΤΑΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ [ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ] ΚΑΡΑ.......... ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. όσοι δεν μπορούν να ασκούν καθήκοντα πάνε σπίτι τους

    η Διατροφή τόσο μικρών παιδιών είναι σημαντική και πρέπει να είναι
    ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ και ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ!!!!

    Μπορεί η κυρία υπεύθυνος να μας απαντήσει ποιος σύμβουλος διατροφής και υγείας - Γιατρός και Διατροφολόγος
    εισηγείται το καθημερινό πρόγραμμα σίτισης στα μωράκια αυτά?
    Ή μήπως οι μάγειρες και οι δασκάλες αποφασίζουν χωρίς να έχουν τις απαραίτητες γνώσεις?

    Λαμβάνονται υπόψη οι διατροφικές ιδιαιτερότητες των παιδιών

    π.χ.
    Παχύσαρκα
    Υπερχοληστερηλαιμικά
    με Ζαχαρώδη διαβήτη
    κλπ
    γιατί ως γονιός δεν παρατηρώ κάτι οργανωμένο.
    Επαφίεται μόνο στη γνώση του γονιού να ενημερώσει τη δασκάλα ή μήπως πρέπει και οι υπεύθυνοι να ΡΩΤΟΥΝ τους γονείς για τα προβλήματσ των παιδιών τους - διότι πολλοί γονείς δεν διαθέτουν το απαραίτητο γνωστικό επίπεδο να το κάνουν???

    αυτά τα ερωτήματα ΟΤΑΝ τα απαντήσει η αλαζόνας υπεύθυνος τότε μόνο θα νιώσουμε εμπιστοσύνη!

    σε κάθε άλλη περίπτωση μπορεί να παραιτηθεί και ανασκήσει καθήκοντα οικονομολόγου που είναι και η ειδικότητά της

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News