Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Ένταση στη σύσκεψη των αγροτών της Αλμωπίας - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Ένταση επικράτησε στη χθεσινή σύσκεψη των αγροτών της Αλμωπίας στην Αριδαία.

Αν και ουσιαστικά τα προβλήματα είναι κοινά για όλους, δεν έλειψαν εκείνοι που εξέφρασαν έντονα τις αντιδράσεις τους, με τον Πρόεδρο του Αρχαγγέλου να δηλώνει σε υψηλούς τόνους ότι θα πρέπει να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις όλα τα χωριά και όχι μόνο ο Αρχάγγελος, η Νότια και η Περίκλεια.

Πολλοί ήταν εκείνοι που ανέφεραν ότι θα πρέπει να υπάρξει καλύτερη ενημέρωση, ωστόσο σύμφωνα με τη συντονιστική επιτροπή έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να ενημερωθούν όλοι και θα γίνουν κι άλλες, ωστόσο θα πρέπει να υπάρχει διάθεση συμμετοχής από όλους.

Το παρών έδωσαν και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής με επικεφαλή τον Δήμαρχο ο οποίος δήλωσε για άλλη μια φορά ότι είναι δίπλα στους αγρότες και ζήτησε μαζικότητα, καθώς επίσης και εκπρόσωποι του μπλόκου του Γυψοχωρίου.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:












 

8 σχόλια:

  1. αγρότες όλων των χωριών ενωθείτε.Αφήστε τα καφενεία και το ιντερνετ και ξυπνήστε.όλοι είναι μαζί σας.Οι άνθρωποι διεκδηκούν χωρίς υπερβολές σωστά πράγματα.Δεν χρειάζεται γκρίνια και διαφωνίες.Οι περιοχές του νομού μας είναι αγροτικές.αυτή είναι η δύναμη της επαρχίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ. ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πώς μας έκλεβαν 37.000 αγρότες

    Αθάνατη ελληνική αγροτιά! Διαβάστε πώς έκλεβαν την Ελλάδα οι αγροτοπατέρες μας....

    H ελληνική τραγωδία σε αριθμούς: αποκαλύφθηκε ότι το Δημόσιο κατέβαλε πέρυσι 244 εκατομμύρια ευρώ για επιστροφή ΦΠΑ σε 37.000 αγρότες, οι οποίοι έχουν δηλώσει ως εισόδημα στην Εφορία υποπολλαπλάσια ποσά! Είναι βεβαίως λίγοι μπροστά στο σύνολο των κατ' επάγγελμα αγροτών – αλλά τα ποσά που αποκόμισαν είναι τεράστια. Οι συγκρίσεις είναι ενδεικτικές: η περικοπή των κοινωνικών επιδομάτων δεν θα αποφέρει παρά 210 εκατ. ευρώ στο Δημόσιο, ενώ περίπου 247 εκατομμύρια θα χάσουν οι δημόσιοι υπάλληλοι από το ψαλίδι στο εφάπαξ! Το λιγότερο που ζητά η ελληνική κοινωνία είναι να επιστραφούν τα κλεμμένα και να οδηγηθούν όλες οι υποθέσεις στη Δικαιοσύνη. Ο αγροτικός κόσμος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα – και η κυβέρνηση πρέπει να δώσει λύσεις. Αλλά το πρώτο που χρήζει αντιμετώπισης είναι η διαφθορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά έχουν δικαίωμα να μου ζητήσουν πίσω την επιστροφή ΦΠΑ;
      Στο κάτω κάτω που ήξερα εγώ ότι μου έδινε ο έμπορος πλαστό τιμολόγιο;
      Δεν φτάνει που θέλουν να μας φορολογήσουν από το πρώτο ευρο θέλουν να μας πάρουν πίσω και τα κεκτημένα

      Διαγραφή
    2. θα σου παρουν τα σωβρακα. την εβαψες

      Διαγραφή
  4. ΛΟΙΠΟΝ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ, ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ.... ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 3.... Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ Ο ΚΟΥΚΟΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. trava re kouko.......
      vges apo to spitaki sou
      an se afynei h mama sou
      kai ela na deis ti koukous exei......
      eksipnakides oloi.....

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News