Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Εκλογές στην Εύξεινος Λέσχη Αλμωπίας - Δείτε φωτογραφίες

 
Δείτε φωτογραφίες

Εκλογοαπολογιστική συνέλευση πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η Εύξεινος Λέσχη Αλμωπίας.

Αρχικά το Δ.Σ. ενημέρωσε τα 70 μέλη που βρέθηκαν στην εκδήλωση, για τα πεπραγμένα του και στη συνέχεια ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., η οποία θα ολοκληρωθεί στις 16:00.

Δείτε φωτογραφίες:











 

10 σχόλια:

  1. Σύλλογος Βλάχων,Σύλλογος Σαρακατσανων,Σύλλογος Θρακιωτών,Σύλλογος Ρουμελιωτών,Σύλλογος Ηπειρωτών,Σύλλογος Ντοπιων Μακεδονων,Σύλλογος Κρητών.Ο καθένας πιστεύει ότι είναι η καλύτερη ρατσα απ όλους (βαση ιστοριας λέει ο καθενας) και φυσικά και ο πιο γνήσιος Έλληνας απ όλους (βάση βιβλίων και ιστορίας πάντας)λέει ο καθενας.Μη ξεχνάτε να είστε ολοι ενωμένοι γιατί οι ξένοι παραξενεύονται με τόσο διαφορετικες παραδόσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΛΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΑΛΛΑ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ. ΑΝ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΑΦΓΑΝΙΚΗ Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ! ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΕΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΡΑΤΣΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΞΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ! ΑΡΕ... ΓΛΕΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ...ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΕΓΑΛΕ..ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΛΑ ΕΣΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ..ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΛΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΚΑΚΑΛΑ ΕΧΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ...ΑΑΑΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ...

      Διαγραφή
  4. kai meta oloi eseis eiste pontioi!pou niazeste gia to kalo!kai gia thn paradosh!alla trogeste metaksi sas!ntroph!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κωνσταντίνα Κωτίδου17 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:16 μ.μ.

      Η ενότητα μέσα σε μια ομάδα επιτυγχάνεται όταν παραγκωνίζονται όλα τα προσωπικά θέματα και όλα τα μέλη συνεργάζονται για την πρόοδό της. Το αν τρωγόμαστε μεταξύ μας φάνηκε σήμερα με την αθρόα πρεσέλευση στην κάλπη. Κάποιοι ευχαριστήθηκαν με το αποτέλεσμα, κάποιοι όχι. Από εδώ και πέρα να δούμε τι πρόκειται να γίνει. Θα βάλουμε ΟΛΟΙ τα προσωπικά κατά μέρος να ασχοληθούμε ακόμη περισσότερο με την ομάδα;;;

      Διαγραφή
    2. H αθρόα προσέλευση στην κάλπη στις εκλογές για ελληνική κυβέρνηση έφερε την χώρα στην χρεοκοπία.
      Συμπέρασμα λοιπόν η ποσότητα δεν μετράει αλλά η ποιότητα.

      Διαγραφή
    3. Κωνσταντίνα Κωτίδου19 Φεβρουαρίου 2013 στις 1:49 μ.μ.

      Στην κάλπη για την εκλογή της κυβέρνησης της χώρας η προσέλευση δεν ήταν αθρόα. Αυτό αποδεικνύεται εύκολα από το δεδόμένο της αποχής, που ξεπέρασε κάθε άλλο προηγούμενο. Σε ό,τι αφορά την ποιότητα, καλώς ή κακώς, είναι κάτι που φαίνεται. Το διά ταύτα είναι ένα. Μπαίνουν τα προσωπικά στην άκρη ώστε να ευοδοθεί μια προσπάθεια; Εκείνο είναι και το μεγάλο στοίχημα. Κι εκείνο ακριβώς το στοίχημα χάνει η κάθε μειοψηφική κυβέρνηση. Κάτι που, αν δεν κάνω λάθος, δε συμβαίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση.

      Διαγραφή
    4. kuria kotidou!euxome na kanw lathos!kai na exete dikio!alla den vlepo ta teleutea xronia na min uparxoun prosopika mesa stin lesxi!makari na vgw pseftis!oxi mono prosopika alla kai politika!uparxoun!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News