Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Λαμπερή εκδήλωση του Φιλοζωικού Συλλόγου Αλμωπίας - Δείτε φωτογραφίες

Δείτε φωτογραφίες

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πολύ κόσμου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Φίλων Ζώων Αριδαίας «Η Ελπίδα» στο Δασάκι.

Η πρόεδρος Χριστίνα Βασδόκα στον σύντομο χαιρετισμό της αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος και στο έργο που καλείται αυτός να αντιμετωπίσει. Επιπλέον, τόνισε ότι και τα ζώα έχουν δικαιώματα και θα πρέπει να νοιαζόμαστε γι’ αυτά.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια των εθελοντών του Συλλόγου, ενώ δήλωσε ότι θα είναι δίπλα του όποτε χρειαστεί.

Την όμορφη βραδιά συμπλήρωσε ο Θανάσης Δέκος με το αρμόνιό του, καθώς επίσης και ο εξαιρετικός μπουφές που επιμελήθηκαν οι κυρίες του Φιλοζωικού Συλλόγου.

Δείτε φωτογραφίες:











 

6 σχόλια:

  1. για αλλη μια φορα ο μπουφεσ ολα τα λεφτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρομαι που για άλλη μια φορά ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα. Ειναι υπέροχο να γνωρίζουμε οτι υπάρχουν πολίτες αυτού του τόπου που δείχνουν το ενδιαφέρον τους. Μπράβο σε όλους τους καλεσμένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ευχαριστούμε από καρδιάς για τα αδέσποτα φιλαράκια μας που δεν έχουν φωνή να σας το πουν τα ίδια :) Καλή χρονιά σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτες οι κυριες λοιπόν είναι αυτές που θα καθαρίσουν την πόλη μας.Τις ευχαριστούμε εκ των προτέρων για όσα θα προσφέρουν γιατί είναι πραγματικά αρκετά δύσκολο να καθαρίσεις τόσα περιτώματα κλπ.Ένα μεγάλο μπράβο για το κουράγιο τους.
    Και κοντά σ αυτές κάθε εθελοντής ή φιλότιμος συμπολίτης καλό είναι να της υποστηρίξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο σε ολους και σε ολες, ο αγωνας σας τιμα την επαρχια μας, μακαρι παντου να υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι που το εργο τους ειναι υποδειγμα προς μιμιση.Μπραβο στην Χριστινα μπραβο στην Βασιλικη μπραβο σ ολα της κυριες για την προσφορα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ Κ.ΒΑΣΔΟΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News