Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Ξεσηκώθηκαν οι φοιτητές της Καστοριάς

Ανακοίνωση

Έκτακτη Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στο μεγάλο αμφιθέατρο του Τ.Ε.Ι. Καστοριάς στις 06/02/2013 με θέμα το προσχέδιο του νόμου “Αθηνά” και τις επιπτώσεις του στο ακαδημαϊκό μέλλον των τμημάτων του Παραρτήματος μας.

Έπειτα από απόφαση του σώματος Γενικής Συνέλευσης του Παραρτήματος, το ΤΕΙ Καστοριάς τελεί υπό κατάληψη από σήμερα 07/02/2013 μέχρι νεωτέρας.

Τα Αιτήματά μας είναι τα εξής:

1) Αιτούμαστε την παραμονή του τμήματος Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών στην πόλη της Καστοριάς.

2) Αιτούμαστε να μείνει ως έχει η ταυτότητα, το γνωστικό αντικείμενο και η ανταγωνιστικότητα του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας λόγο του εξειδικευμένου αντικείμενου που παρέχει.

3) Αιτούμαστε να μη χαθεί η μοναδικότητα, η ταυτότητα, και η ανταγωνιστικότητα του τμήματος Διεθνούς Εμπορίου, λόγο του εξειδικευμένου του αντικειμένου.

Στόχος μας δεν είναι να γίνουν επιπόλαιες μεταρρυθμίσεις, που εξυπηρετούνε οικονομικά, γεωγραφικά και πολιτικά συμφέροντα, αλλά η προάσπιση και προαγωγή του Ακαδημαϊκού μας επιπέδου και της ποιότητας σπουδών μας.

Οι μεταρρυθμίσεις έχουν βασικό σκοπό την αναβάθμιση της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και όχι την υποβάθμισή της. Οποιαδήποτε προσπάθεια υποβάθμισης, μας βρίσκει κάθετα αντίθετους.

Με Εκτίμηση
Η Συντονιστική Επιτροπή της Κατάληψης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News