Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Άμεση επανασύνδεση του ρεύματος στον ΧΥΤΑ Αλμωπίας

Επανασυνδέθηκε το ρεύμα

Άμεση ήταν η αντίδραση του Χρήστου Σπρίτου στο πρόβλημα που προέκυψε στον ΧΥΤΑ Αλμωπίας.

Ο Πρόεδρος ήρθε σε επαφή με τη ΔΕΗ, η οποία είχε προβεί στη διακοπή ρεύματος λόγω οφειλών, και επανασυνδέθηκε το ρεύμα.

Όσον αφορά το δεύτερο θέμα που ανέδειξε το Aridaia News και αφορά στους εργαζομένους οι οποίοι παραμένουν εδώ και πολλούς μήνες απλήρωτοι, το πρόβλημα παραμένει, καθώς όπως μας είπε ο κ. Σπρίτος, εργοδότης τους δεν είναι ο Δήμος αλλά ο εργολάβος.

5 σχόλια:

  1. ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ?ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν δύο χρόνια είναι απλήρωτος ο εργολάβος από τον Δημο πως θα πληρώσει τους εργαζόμενους στο ΧΥΤΑ; Οταν 2 χρονια δεν εχουν κανει δηλωση και προυπολογισμο για το ΧΥΤΑ και η "ΑΜΕΣΗ" κοινητοποιηση του προεδρου ηταν να επανασυνδεθει το ρευμα και οχι να πληρωθει..τοτε αξιζουν συγχαρητηρια ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΤΕ; ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ Η Δ.Ε.Η. , ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΑΜΕΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΩΡΕ; ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ;ΚΑΤΑΚΑΥΜΕΝΗ ΚΑΡΑΤΖΩΒΑ,ΤΙ ΣΟΥ ΕΜΕΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΜΕΣΗ κινητοποιηση ειναι ΜΟΝΟ το καρναβαλι και τα πανηγύρια... Φυσικα μονο γιαυτα ειναι ολοι τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News