Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Απίστευτη ανατροπή από τον Απόλλων Κρύας Βρύσης - «Αυτοκτόνησε» ο Μ.Α. Όρμας

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Απίστευτη εξέλιξη είχε ο αγώνας στην Κρύα Βρύση όπου ο τοπικός Απόλλων επικράτησε με σκορ 3 – 2 του ΜΑ Όρμας παρότι οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο με σκορ 2 – 0.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις δύο ομάδες αρκετά επιφυλακτικές να υπάρχει απόλυτη ισορροπία στα πρώτα λεπτά και σιγά-σιγά να βλέπουν και μπροστά έχοντας κάποιες ευκαιρίες εκατέρωθεν με τους γηπεδούχους να δείχνουν μεγαλύτερο πείσμα να είναι πιο δυνατοί στις μονομαχίες, ενώ οι φιλοξενούμενοι πρόσεχαν περισσότερα τα νώτα τους όμως ήταν φωτιά στις αντεπιθέσεις τους και με δύο απανωτά τέρματα πήραν σημαντικό προβάδισμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φουριόζοι χάνοντας δύο κλασικές ευκαιρίες για να δώσουν οριστικό τέλος στο παιχνίδι και μετά ανέλαβαν την υπεροχή οι γηπεδούχοι που άρχισαν να πιέζουν προ του φάσματος της ήττας και με ένα δεκάλεπτο φωτιά στο τέλος κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, με τους φιλοξενούμενους να «αυτοκτονούν στην κυριολεξία.

Στο 32’ ο Λευτέρης Θωμάς άνοιξε το σκορ γράφοντας το 0 – 1 για τους φιλοξενούμενους που στο 37’ ζευγάρωσαν τα τέρματά τους όταν ο Δημήτρης Σούπης έγραψε το 0 – 2 με εκτέλεση φάουλ. Στο 80’ ο νεοαποκτηθής Γιάννης Τσιρακίδης έγραψε το 1 – 2 μειώνοντας το σκορ, ενώ στο 86’ ο Βασίλης Νήρας έφερε το ματς στα ίσα γράφοντας το 2 – 2. Το τελικό 3 – 2 έγινε στο 90’+ από τον Αρμάντο Λάσκα μέσα σε πανηγυρισμούς συμπαικτών και φίλων των γηπεδούχων.

Διαιτητής του αγώνα ο Ελευθέριος Τομίδης.

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News