Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Διαφήμιση του ποδοσφαίρου στην Έδεσσα - Νικητής ο Ν. Μυλότοπος

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Παιχνίδι διαφήμιση έγινε στην Έδεσσα όπου ο ΜΑ Ν. Μυλοτόπου απέδρασε με το διπλό επικρατώντας με σκορ 3-2 του τοπικού Εδεσσαϊκού και έμεινε μόνος πρώτος στην βαθμολογία εκμεταλλευόμενος το στραβοπάτημα του Μ.Α Πέλλας.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τους φιλοξενούμενους πάντως να δημιουργούν και να χάνουν δυο πολύ καλές ευκαιρίες στην αρχή αλλά τον Εδεσσαϊκό να παίρνει το προβάδισμα και παράλληλα να έχει αριθμητικό πλεονέκτημα που όμως δεν το εκμεταλλεύτηκε αφού δέχθηκε την ισοφάριση.

Στην επανάληψη το ματς ήταν πολύ καλό με τις δυο ομάδες να κυνηγούν τη νίκη αφού αγωνίστηκαν ανοιχτά, τελικά με χιτσκοκικό φινάλε οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν στο τέλος την επιτυχία και τους τρεις βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι από την άλλη έδειξαν αδυναμίες στον αμυντικό τομέα και αυτό ήταν η κύρια αιτία της ήττας τους κάτι που φέτος έχει στοιχήσει στην ομάδα των καταρρακτών ενώ το διπλό του Μ.Α Ν. Μυλοτόπου ήταν εκτός από τους βαθμούς και ψυχολογική ανάταση.

Στο 26' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ο νεαρός Βασίλης Τσόρμπας που ανέλαβε την εκτέλεση του έγραψε το 1-0 ενώ στη φάση αυτή αποβλήθηκε ο Μπάμπης Σαββάκης των φιλοξενουμένων σαν τελευταίος παίχτης ανέτρεψε τον Δημήτρη Λαφαζανίδη.

Στο 39' ο Μανώλης Οφίδης έφερε το ματς στα ίσα γράφοντας το 1-1 για τους φιλοξενούμενους.

Στο 57' οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίχτες καθώς ο Τεκελίδης ανέτρεψε τον Αντρέα Ρίτε ενώ παράλληλα οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και ο Μιχάλης Γκότσης ευστόχησε γράφοντας το 1-2.

Στο 65' αποβλήθηκε ο Μιχάλης Γκότσης των φιλοξενουμένων ενώ στο 80' αποβλήθηκε ο Απόστολος Τσόπτσης του Εδεσσαϊκού.

Στο 83' ο Βασίλης Τσόρμπας έφερε το ματς στα ίσα γράφοντας το 2-2.

Ενώ στο 90' ο Βασίλης Νάτσης πάγωσε το γήπεδο γράφοντας το 2-3 για τους φιλοξενούμενους ενώ στο 90+ αποβλήθηκε ο Βασίλης Τσόρμπας του Εδεσσαϊκού.

Διαιτητής του αγώνα ο Γιώργος Μιχαηλίδης (Δ. Ελεθευριάδου - Σ. Μήτρου) που έδωσε ρεσιτάλ διαιτησίας.

27 σχόλια:

  1. mpravo mixailidi.poly sosta ola.teties diatisies thelei to podosfero.kai pali mpravo.me mikra lathi oi epoptries alla den epireasan to apotelesma.dikea o mylotopos protos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. sixaritiria stis kopeles pou epeskan simera htan polu kales sta sfirigmata tous..diksan oti exoun "kakala" se sxesh me ton kurio pou den nomizw na htan diatitis simera...kurie mixailidi asxolisou ekei me ta astinomika sou kai ase to podosfairo tis pellas mas to katastrefhs..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΨΑΞΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΑΛΛΟ....ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΙΛΙΔΗ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ ΕΣΥ;;;Ε ;;ΕΣΥ;

      Διαγραφή
    2. nai egw...kai an se arese i diatisia tote pane pekse kouklotheatro giati mono gia auto to pragma einai o mixailidhs

      Διαγραφή
  3. συγχαρητήρια για το Μιχαηλίδη που δεν μασισε να αποβάλει τόσους παίκτες.Κρίμα για το Σαμαρά που είναι μόνος του στην Εδεσσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή προφανώς είμασταν σε άλλο γήπεδο σήμερα με κάποιους από τους προλαλήσαντες, ο κος Μιχαηλίδης είναι απλά ακατάλληλος και εκνεύρισε όλο το κόσμο και τους ποδοσφαιριστές. Κακές αποφάσεις, κάρτες σε φάσεις που δεν υπήρχαν αγνοώντας άλλες πιο προφανείς και γενικά για ένα ακόμη παιχνίδι στην Έδεσσα ήταν αυτός πρωταγωνιστής και όχι τα παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο.
    Δίκαιη εν τέλει η νίκη του Μυλότοπου κυρίως επειδή έδειξε ψυχραιμία σε αντίθεση με τους παίχτες του Εδεσσαικού που ήταν αδικαιολόγητα νευρικοί.
    Ένας Εδεσσαίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..μαλλον εισαι ασχετος απο ποδοσφαιρο, εκτος αν εισαι οπαδος..

      Διαγραφή
  5. ο Μυλοτοπος περυσι ξεφτίλισε το νομό μας αρνούμενος να αγωνιστεί στη Δ εθνική! το έχει καταλάβει ο κόσμος αυτό? σε άλλα κράτη αυτό σημαίνει τιμωρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. magka den ta ksereis kala..ston mulotopo to eipan teleutaia stigmi oti mporei na anebei katigoria ti htheles dld na dwsei posa leuta o proedros enw eixe teliwsei to thema ton metagrafwn?na anebene stin d ethiki dld xwris na kanei oute mia metagrafi?kai na balei ta leuta pou gia na anebeis d ethiki prepei na dapaniseis polla xrimata..gia skepsou to twra auto

      Διαγραφή
    2. kai fetos pali den tha aneboume kai esas toys kakoproairetous k asxetous tha sas kanoume xavale..swstos o apo panw..na pas esy na plhrwsis ntavatzilikia 1500 eyrw se diaithsia anyparktoy kai xalia prwtathlimatos

      Διαγραφή
  6. Σήμερα, όσοι ήταν στο γήπεδο του Εδεσσαικού, απόλαυσαν ένα συναρπαστικό και αμφίρροπο παιχνίδι γεμάτο πάθος και ένταση, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών μέχρι και το τελευταίο λεπτό...Θα επιχειρήσω λοιπόν να κρίνω τις κυρίαρχες αποφάσεις του συναδέλφου μου κου Μιχαηλίδη...
    1.Σωστός ο καταλογισμός του πέναλτι υπέρ του Εδεσσαικού στο 26΄και η αποβολή του κου Σαββάκη μια και κράτησε τον κο Λαφαζανίδη που ήταν σε προφανή θέση για επίτευξη τέρματος.
    2.Ορθά δόθηκε, η η εσχάτη των ποινών στο 57΄υπέρ του Ν.Μυλοτόπου και δίκαιη η δεύτερη κίτρινη (κόκκινη)στον παίκτη που έκανε την παράβαση.
    3.Σωστή, η αποβολή του κου Γκότση με δεύτερη κίτρινη(κόκκινη)στο 65΄για επικίνδυνο παιχνίδι.
    4.Δίκαιη η αποβολή του κου Τσόπτση με απευθείας κόκκινη πού επιχείρησε κτύπημα με το χέρι στο πρόσωπο του αντιπάλου για να του αποσπάσει την μπάλα.Ο κανονισμός είναι ρητός και κατηγορηματικός παίκτης που επιχειρεί να χτυπήσει, η χτυπάει αντίπαλο, τιμωρείται με κόκκινη, χωρίς να έχει σημασία η σφοδρότητα η οποία στην συγκεκριμένη φάση ήταν απειροελάχιστη.
    5.Πολύ ορθή επίσης η δεύτερη κίτρινη (κόκκινη)στον συμπεθέστατο μικρό Τσόρμπα (ήταν ο καλύτερος του Εδεσσαικού)για παίξιμο με πρόθεση της μπάλας με το χέρι στερώντας στην αντίπαλο από υποσχόμενη φάση. Θεωρώ λοιπόν, ότι η Διαιτησία ήταν πολύ καλή, διότι οι σημαντικές αποφάσεις που χρειάστηκε να πάρει ο Διαιτητής ήταν σωστές...Νουθετώ λοιπόν, να μην κρίνεται εν θερμώ και με οπαδική άποψη αλλά ψύχραιμα και αντικειμενικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενημερωτικά ο απόλυτα σωστός κος Μιχαηλίδης έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι απέβαλε τον ποδοσφαιριστή Τσορμπα για τράβηγμα φανέλας αντιπάλου και πέναλτι στον Ριττε δεν υπάρχει ρωτήστε και τον ιδιο.Κατά τα αλλά ρεσιτάλ διαιτησίας.

      Διαγραφή
    2. kurie papantoniou eisai polu lathos..stin kerkida alla eleges..lupame polu gia ta 2 prosopa sou

      Διαγραφή
    3. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΤΖΙΜ ΠΑΠ,ΓΙΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ Κ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΛΠ.ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ Κ ΛΕΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΝΑΕΙ!RESPECT KΥΡΙΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...;)

      Διαγραφή
  7. edo grafeis pragmata pragmatika kai fovountai kapoioi apo to site na ta vgaloun...KOURASTIKAME me to xaidema tou mixahlidh.kseroume tis sxeseis ar8rografou k diaithth.ELEOS tosa xronia...ponane ta matia mas ka8e fora pou ton vlepoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. παπαντωνιου στις 10:50 θα μπορουσες να κανεις καμια μ@λ@κι@ θα σου εβγαινε καλύτερη, γιατι τις μπαρουφες σου υπερ του Μιχαηλίδη δεν τις μασαμε. Πως λες βρε ανοητε οτι ορθά δόθηκε η εσχάτη των ποινών στο 57΄ όταν ο ιδιος ο παίκτης που ανατράπηκε, ο Ρίτε βεβαίωσε ότι δεν υπήρχε καμία επαφή με τον Τεκελίδη και οτι το πέναλτυ και η αποβολή του παίκτη του Εδεσσαικού ήταν ανακάλυψη του Μιχαηλίδη και μάλιστα εξ αποστάσεως, προκειμένου να ισοσταθμίσει με το πρωτο πεναλτυ που έδωσε υπερ του Εδεσσαικού. Εσύ αν ησουν σε αλλο γήπεδο ή αν κοιμόσουν ή αν χαριτολογούσες με τον μάστερ σου, τουλάχιστον μη μας τα πρήζεις με τις βλακειες σου. Συνεχώς διαμαρτύρονταν ο προπονητης του Μυλοτόπου και οχι μονο δεν του εκανε παρατηρηση, αλλα του εξηγούσε και τις αποφάσεις του, ενω πολλες φορες υποδείκνυε οτι του φώναζαν οι πέντε ναι 5 παραγοντες που καθονταν στον πάγκου του Ν.μυλοτοπου.
    Πως γράφεις βρε ανόητε ότι ο μικρός ο Τσόρμπας έπαιξε με πρόθεση την μπάλα με το χερι την στιγμή που ο μεγας διαιτητής γράφει στο φύλλο αγώνος ότι κράτησε αντίπαλο απο την φανέλλα; και στο φιναλε-φιναλε τι δουλειά εχεις κυριε παραιτημένε -τσιρακι του αρμενιζω στα αποδυτηρια των διαιτητων μετα το τελος του αγωνα, την στιγμη που ειχαν κλειδωθει και δεν αφηναν κανεναν να εισελθει; Επειδή στο τέλος ¨θεωρείς και νουθετείς¨ καλα θα ειναι να κανεις φουσκα με την μυξα σου γιατι πολλά μας τα εχεις κανει εν θερμώ και αντικειμενικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτα από όλα μάθε να είσαι άνθρωπος.Και μετά σχολίασε τον Παπαντωνίου ο οποίος ασχολείται με το ποδόσφαιρο χρόνια πριν βγεις εσύ από το αυγό σου...

      Διαγραφή
    2. δεν ξέρω τι διαφορές έχεις με τον παπαντωνίου αλλά εγώ τον παραδέχομαι γιατί εκφράζει τις απόψεις του επώνυμα όχι σαν εσένα που κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία.

      Διαγραφή
  9. pame gia kafe stou Leuteri tha einai kai o Armenis ekei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΥΡΙΕ ΝΟΥΣΗΚΥΡΟΥ ΤΕΤΟΙΟΝ ΔΙΩΓΜΟ Ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΟΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΑΓΩΝΑ ΕΠΟΠΤΡΙΕΣ; ΚΑΛΗ Η ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ Ή ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΠΟΠΤΡΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ, ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΞΕΦΕΥΓΕΙ Η ΦΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ ΙΣΟΦΑΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΟΦΣΑΙΝΤ. ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ, ΠΟΥ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ 5 ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΙ 20 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΟ ΠΙΟ ΗΣΥΧΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ; ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥ ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΡΙΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ Ο Κ. ΤΣΩΤΣΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ. ΕΣΥ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΗΣΥΧΟΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΟΙΩΣ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. kaneis den eipe apo ton mulotopo oti einai aristos o mixailidhs o kurios prepei na paratisei to athlima giati kanei kako sto erasitexniko podosfairo tis pellas

      Διαγραφή
  11. Λες αγαπητέ φίλε ο Γιώργος να τα βγάζει απο το μυαλό του αυτά που γράφει ;Σε πληροφορώ επειδή έτυχε να μιλήσω μαζί του κ να ρωτήσω το αποτέλεσμα του παιχνιδιού ,οτι μίλησε νε ανθρώπους κ της Έδεσσας κ του μυλοτόπου σχετικά νε την διαιτησία κ τις κάρτες .Το οτι έχει φιλική σχέση νε τον συγκεκριμένο δεν τον κάνει αυτόματα προστάτη του .ο κόσμος που ήταν στο γήπεδο είδε.Παλι όμως απο αυτά που διαβάζω άκρη δεν βγάζω ο ένας λέει αψογος ο ρεφερι ο άλλος χάλια .Ανθρωποι που είδαν το ίδιο παιχνίδι!!!Η δουλειά -χόμπι -του Γιώργου είναι δύσκολη κ αυτός πολυ καλός τον θεωρώ φίλο μου κ ειμαι περήφανος γι αυτό.Η θέση μου δεν μου επιτρέπει να γράψω το όνομα μου κ δεν χρειάζεται πιστεύω...ΥΓ:η λέξη νουθετω κύριε Παπαντωνίου έχει κ άλλο νόημα αυτό του κατευθυνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νουθετώ(ετυμολογία)...συμβουλεύω,προτείνω τα δέοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κατεβα λίγο πιο κάτω κ στα αλλα λεξικά ...Ακριβψς το εγραψες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εχω πάθει πλάκα μέ οσα αναγράφονται απο ολους σας.Κάποιος νοσταλγεί τον Κο Τσώτσο για να ευνοείτε ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ και μερικοί άλλοι.Κάποιος αλλος σχολιάζει την Διαιτησία κατά όπως τόν συμφέρει καί χωρίς γνώση του κανονισμού.Εγώ πέρα από όλα είδα μία ομάδα(ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ) να καταθέτει ψυχή μέσα στό γήπεδο αγωνιζόμενη μέ παίκτη λιγότερο γιά 35' καί να γυρίζει το σκόρ και μία αλλη ομάδα (ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ) να τα περιμένει ολα απο το Νο 6(Μεγάλο παικτρόνι).Οσογιά την διαιτησία δεν καθόρισε το αποτέλεσμα του αγώνα και έχει δίκαιο ο Παπαντωνίου στην επεξήγηση των κυριοτέρων αποφάσεων του διαιτητή και των βοηθών.Για το γκόλ της ισοφάρησης (1-1) του Μυλοτόπου δέν υπάρχει οφσάιντ(είμουν)στην ευθεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. oso gia to 1-1 pou egine kai klaine autoi ths edessas den ginete re paidia na bgei of sait enw ginete kefalia sto keno xwro kai o 2os epithetikos pernaei stin taxitita to amintiko auto oute tiflos den to dinei of sait..

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News