Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Παρέμβαση του Κώστα Μπαρμπαγιάννη για τις συντάξεις του ΟΓΑ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ Ο.Γ.Α ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ

Έκπληκτος άκουσα σε δελτία ειδήσεων ότι θα υπάρξει μείωση στην σύνταξη του ΟΓΑ της τάξεως των 30 ευρώ μηνιαίως.

Η σύνταξη αυτή για κάποιους συνταξιούχους ανέρχεται στο μηνιαίο ποσό των 360 ΕΥΡΩ!!! Εκτός από την μηνιαία μείωση των 30 ευρώ (360 ευρώ ετησίως), θεωρείται πλέον σίγουρο ότι θα κοπούν και τα δώρα τα οποία ανέρχονται σε 720 ευρώ.

Έτσι ο αγρότης και ο κτηνοτρόφος ο οποίος εργαζόταν μια ολόκληρη ζωή σε χωράφια, στάβλους, είτε έβρεχε είτε χιόνιζε θα δει να μειώνεται η σύνταξη του 980 ευρώ.        

Την ίδια στιγμή το πετρέλαιο θέρμανσης θα πωλείται 1,38 - 1,45 ευρώ το λίτρο. Αναρωτιέται κανείς πώς θα ζήσουν αυτοί οι άνθρωποι; Με τι χρήματα θα παίρνουν τα φάρμακά τους, πως θα αγοράσουν πετρέλαιο θέρμανσης, τι τρόφιμα θα αγοράσουν για το σπίτι τους αφού οι περισσότεροι βοηθούν τα άνεργα παιδιά τους για να καλύψουν πρώτα εκείνα τις δικές τους ανάγκες;        

Ελπίζω οι Έλληνες Βουλευτές οι οποίοι κατάγονται από αγροτικές περιοχές και οικογένειες να πράξουν ότι είναι δυνατό για να μην εξαθλιώσουν και άλλο τον αγρότη συνταξιούχο ο οποίος μετά βίας ανταπεξέρχεται στις υποχρεώσεις του.        

Καλό θα είναι λοιπόν κάποιοι να θυμηθούν από πού ξεκίνησαν, γι’ αυτό όταν αναφέρονται ότι είναι παιδία αγροτικών οικογενειών καλό θα είναι να μάχονται γι’ αυτές.

8 σχόλια:

  1. ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ. ΜΕΓΑΛΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...πες μας ρε μπουλη που θες να παμε και θα σ ακουσουμε...

      Διαγραφή
  2. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΚΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΦΩΝΑΣΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΣΚΟΥΝ.ΤΖΑΜΠΑ ΕΞΟΔΑ.ΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗ ΚΑΠΟΙΟΝ Ο ΚΑΘΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΛΙΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. που εισαι καρασμανη αγροτοπατερα,γιατι δεν μιλας τωρα που κωβουν τις συνταξεις απο τους αγροτες,που υποτιθεται οτι εισαι με το μερος τους. σε περιμενουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί διαμαρτύρεστε ρε παιδιά?
    Εσείς δε τους ψηφίσατε?
    Για δείτε τα ποσοστά που πήραν απο τους αγρότες στο νομό μας.
    Τώρα τι σας φταίνε? Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν.
    Όταν σας τάζουν ψεύτικες υποσχέσεις και σεις τους πιστεύετε ακόμα μετά από τόσα χρόνια, καλά να πάθετε.
    Μόκο τώρα!!!!
    Πότε θα ξυπνήσετε επιτέλους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΑ ΜΙΛΑΣ ΦΙΛΕ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ.

      Διαγραφή
  5. ΑΓΡΟΤΕΣ; 100 Ε ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ. ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΨΑΝΕ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΟΝΟ 11.500 Ε ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ! ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο 9:37. ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ 5 ΓΕΝΕΕΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΡΩΜΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΒΟΔΗΣ. ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΟΜΩΣ; ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 30 e λίγα είναι.κάθε φορά στις εκλογές για 30 Ε υποσχέσεις πουλουσατε τις ψυχές σας.όχι όλοι αλλά οι περισσότεροθ.τώρα απολαύστε τους καρπούς σας.μπαρμπαγιαννη το κόμμα σου κυβερνάει και πάντα θα τρέχετε από πίσω τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News