Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Γυμνάσιο Πετριάς: Ημέρες Ανακύκλωσης ηλεκτρικών - ηλεκτρονικών συσκευών και χαρτιού

Πρόσκληση

Το Γυμνάσιο Πετριάς και ο Σύλλογος Γονέων, σε συνεργασία με το Δήμο Αλμωπίας πραγματοποιούν Ημέρες Ανακύκλωσης ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών συσκευών και χαρτιού.

Η ανακύκλωση πραγματοποιείται στο χώρο του σχολείου. Σε χώρους που καθόρισε το σχολείο συγκεντρώνονται συσκευές παλιές και χαλασμένες, που δεν προσφέρονται για επισκευή, καθώς και παλιά βιβλία, τετράδια και χαρτί για ανακύκλωση, προκειμένου σε συγκεκριμένη ημέρα να έρθουν συνεργεία του Δήμου Αλμωπίας να τα αποκομίσουν και προωθήσουν για Ανακύκλωση.

Είναι περιττό να επαναλάβουμε την ανάγκη για ανακύκλωση απορριμμάτων, η οποία επιφέρει διπλή ωφέλεια: προστασία του περιβάλλοντος και της υγείας μας αλλά και εξοικονόμηση πόρων.

Καλούμε όλους: εκπαιδευτικούς, μαθητές, γονείς/κηδεμόνες και την τοπική κοινωνία να συμμετάσχουν στη δράση φέρνοντας στο σχολείο συσκευές και χαρτί.

Θα είναι μία πράξη φιλική προς το περιβάλλον και παράλληλα πράξη υπέρβασης της δύσκολης συγκυρίας, την οποία διανύουμε.

Ο Διευθυντής
Κωνσταντίνος Σεμερτσίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News