Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

2oς Ημιμαραθώνιος Δρόμος Λίμνης Βεγορίτιδας

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012- Ωρα εκκίνησης: 10.30

Ο Σύλλογος Βετεράνων αθλητών στίβου Έδεσσας, σε συνεργασία με τη ΔΗΚΕΔΕ Έδεσσας τους πολιτιστικούς φορείς του Δ.Δ. Άρνισσας και υπό την αιγίδα του Δήμου Έδεσσας διοργανώνουν τον 2ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο της λίμνης Βεγορίτιδας, 21.096 μ.  (με εκκίνηση και τερματισμό την κεντρική πλατεία του Δημοτικού Διαμερίσματος Άρνισσας του Δήμου Έδεσσας).

Ο αγώνας θα γίνει σε μια πανέμορφη διαδρομή, της οποίας το μεγαλύτερο μέρος θα πραγματοποιηθεί δίπλα ακριβώς στην λίμνη Βεγορίτιδα, κάτω από τον επιβλητικό όγκο του βουνού Βόρρας (Καϊμάκτσαλαν) και του ομώνυμου χιονοδρομικού κέντρου.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να γίνει έναν περίπου μήνα, πριν τον κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας (11 Νοεμβρίου 2012), και αποτελεί μια κατάλληλη ευκαιρία, για ένα τεστάρισμα του επιπέδου των αθλητών.

Παράλληλα δίνει την δυνατότητα, στο πλατύ κοινό να δοκιμάσει την εμπειρία ενός τέτοιου αγώνα

 
ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΑ:

Η εκκίνηση θα γίνει από την Κεντρική πλατεία της ΄Αρνισσας, θα ακολουθήσει τον παραλίμνιο δρόμο προς Αμύνταιο μέχρι το μέσον περίπου της λίμνης και η επιστροφή θα γίνει από τον ίδιο δρόμο με τερματισμό πάλι στην Κεντρική πλατεία της ΄Αρνισσας. Όλη η διαδρομή είναι άσφαλτος μήκους 21.096 μ και είναι σχεδόν επίπεδη.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το ποσό συμμετοχής ορίζετε στα πέντε (5) ευρώ. Οι διοργανωτές παρακαλούν για την έγκαιρη αποστολή των δηλώσεων συμμετοχής για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα με επιτυχία.

Οι σύλλογοι δρομέων ενθαρρύνονται να στείλουν ομαδικά τις συμμετοχές τους.

Η αποστολή των δηλώσεων συμμετοχής γίνεται με fax στο 2318051618 στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Έδεσσας. με την αποστολή email σε: xrodif@yahoo.gr.

Στις δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφονται τα εξής στοιχεία των αθλητών: ¨όνομα, επώνυμο, σύλλογος, ημερομηνία γέννησης, τόπος διαμονής, τηλέφωνο επικοινωνίας, υπογραφή.

Ο κάθε αθλητής θα πρέπει να βεβαιώνει ότι τρέχει με δική του ευθύνη και έχει εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη ενώ θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό πρόσφατα.

Οι σύλλογοι δρομέων ενθαρρύνονται να στείλουν ομαδικά τις συμμετοχές τους.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΝΙΣΣΑ:

Μέσω Θεσσαλονίκης με προορισμό την ΄Εδεσσα, μία απόσταση περίπου 1 ώρας και 20 λεπτών.

Στην συνέχεια περνώντας την ΄Εδεσσα, κατευθυνόμαστε προς την Άρνισσα, παίρνοντας την Εθνική οδό της Φλώρινας και στρίβοντας δεξιά στο 21χιλ.

Από Κοζάνη ακολουθώντας την Εθνική Οδό προς Έδεσσα στρίβουμε αριστερά στο 65χιλ περίπου.

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Φανιόπουλος Χριστόδουλος 6977355340
Ροδίφτσης Χρήστος 6945770475
Κυριακού Ευάγγελος 6944884141

3 σχόλια:

  1. Παιδιά, ακούγεται ότι θα πάρει μέρος και η ομάδα του Εδεσσαϊκού, αληθεύει?
    Εξάλλου αυτοί είναι μαθημένοι πλέον!
    Χαχαχαχα!
    Ορφέας Και Δεν Είμαι Καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΛΑΚΑ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ Ο ΟΡΦΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΚΑΖΟΥΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΕΡΙΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΞΥΠΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ΕΔΕΣΣΑΪΕ, Ο ΟΡΦΕΑΣ ΣΟΥ ΕΡΙΞΕ 6 ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΠΕΡΡΙΨΕΣ ΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ. ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ. ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΞΥΠΝΑ ΧΑΖΕ! ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ 6 ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΣΟΥ?????

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News