Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Ευχαριστήριο του Εθνικού Αριδαίας για τη συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου

Ευχαριστήριο του Εθνικού Αριδαίας

Η Διοίκηση του Εθνικού Αριδαίας ευχαριστεί θερμά τον Γιάννη Πλούταρχο, τη Μαρία Ιακώβου και όλο το επιτελείο τους για την υπέροχη βραδιά που χάρισαν σε εμάς και την πόλη μας.

Επίσης ευχαριστούμε τον κ. Γιώργο Φουρναράκη για τη μεγάλη βοήθεια που πρόσφερε για την πραγματοποίηση αυτής της βραδιάς.

Πάνω απ’ όλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε...

...τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και μας στήριξε σε αυτήν την προσπάθειά μας.

Τέλος, ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτριο Πασόη και τις αρμόδιες αρχές (Αστυνομία, Πυροσβεστική, Κέντρο Υγείας) για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση που μας πρόσφεραν.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ,
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News