Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Ψάχνουν κατασκόπους για την Ελλάδα τα Σκόπια

«Ζητούνται εθελοντές για κατασκοπία στην Ελλάδα»

Με αγγελία στις τοπικές εφημερίδες η Υπηρεσία Πληροφοριών των Σκοπίων, αναζητά … πράκτορες που να ομιλούν απταίστως την ελληνική, προκειμένου να εκπαιδευτούν και να χρησιμοποιηθούν ως κατάσκοποι στην Ελλάδα.

Η αποκάλυψη της εφημερίδας «FOCUS», με τίτλο : «Ζητούνται εθελοντές για κατασκοπία στην Ελλάδα», προκαλεί αίσθηση και επαναφέρει στην επιφάνεια την εθνικιστική πολιτική και ρητορεία της σκοπιανής κυβέρνησης κατά της Ελλάδας.

Την ίδια ώρα, οι γείτονες «πανηγυρίζουν» επειδή το...

...Ινστιτούτο Τυποποίησης της χώρας έγινε πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τυποποίησης και Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ηλεκτροτεχνικής, ως «Μακεδονία».

«Ένα από τα πιο σημαντικά είναι ότι τα προϊόντα μας θα έχουν μια διεθνή σφραγίδα ποιότητας ως χώρα προέλευσης τη «Δημοκρατία της Μακεδονίας», δήλωσε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Οικονομικών υποθέσεων Βλαντιμίρ Πεσέφσκι.

Η χώρα προέλευσης αναφέρεται ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας», παρά τις ελληνικές αντιρρήσεις.

---
Πηγή: protothema.gr

5 σχόλια:

  1. Τώρα θα τους σκίσεις ο αντωνάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια ζωή θα είμαστε έτσι θα μας κάνει ότι θέλει ένα μόρφωμα κράτους που ψάχνουν ακόμα εθνική ταυτότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΤΑΙ ΝΥΦΕΣ ΕΔΩ ΡΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ?ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΑΙ ΠΟΣΑ ΑΡ...ΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, ναι και οι νύφες είναι σύζυγοι των υποψηφίων της χρυσής αυγούλας. Τιο ειρωνία Χαχαχαχαχχα!

      Διαγραφή
    2. Σε ενοχλεί πολύ η Χρυσή αυγή ε;Αναμείνατε στους δέκτες σας!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News