Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Έγινε και αυτό: Κόμμα πήρε μόνο μία ψήφο

Μα καλά ούτε οι συγγενείς του δεν τον τίμησαν με την ψήφο τους!!!

Υποσχόταν ότι θα χαρίσει οικόπεδα και χρέη αλλά όπως φαίνεται δεν έπεισε κανέναν παρά μόνο τον ευατό του.

Ο λόγος για το κόμμα...


...«Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος Π.Α.Ε.Κ.Ε» με επικεφαλής τον μεμονωμένο υποψήφιο Μιλτιάδη Τζαλαζίδη, ο οποίος έλαβε μόλις μία ψήφο, προφανώς την δική του, στη περιφέρεια της Αττικής.

Θυμίζουμε ότι στις εκλογές της 6ης Μαϊου είχε λάβει 299 ψήφους...

Μα καλά ούτε οι συγγενείς του δεν τον τίμησαν με την ψήφο τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News