Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Έλληνας δημοσιογράφος ξεφτύλισε την τραγουδίστρια των Σκοπίων (ΒΙΝΤΕΟ)

"Το όνομα της χώρας σου είναι FYROM κι όχι... Μακεδονία"

Άστραψε και βρόντηξε για δεύτερη φορά ο δημοσιογράφος του Star, Γιώργος Βότσκαρης, ο οποίος έκανε ως γνήσιος Έλληνας ότι δεν έχει κάνει κανείς Έλληνας πολιτικός. 

Να πει κατάμουτρα στους σκοπιανούς ότι το όνομα της χώρας τους δεν είναι "Μακεδονία". Δείτε το βίντεο από τη στιγμή που της την έπεσε και την στρίμωξε για τα καλά...

Όπως πρώτοι μεταδώσε το planet-greece ο Γιώργος Βότσκαρης την έπεσε σε δημοσιογράφο των Σκοπίων, που επέμενε να αποκαλεί το ψευδοκράτος της ως "Μακεδονία".

Όμως ο δημοσιογράφος δεν έμεινε εκεί. Στην πρώτη ευκαιρία πλησίασε και την ίδια την τραγουδίστρια των Σκοπίων και της την είπε κανονικά! Στην ψύχρα και.... Ελληνικά!!!!

Δείτε το βίντεο:

13 σχόλια:

  1. ΝΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τετοια γράφεται και θα πάρει ο Αλεξης 30%.Εδώ αλλάζουμε όλο το οικοδόμημα εκ βάθρων και κάποιοι ακόμα το σκοπο τους τραγουδάνε.Βρε όνομα και σημαία θα αλλάξουμε εμείς κι εσείς με τα σκόπια ασχολείστε ακόμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μιλάμε για bi κομάντο που θα μπει στην αγιά σοφιά ε? χλιδή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΣΙΠΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θεωρώ πως έχουμε σοβαρότερα προβλήματα στη χώρα μας και αυτό που δεν πρέπει να μας απασχολεί καθόλου είναι και το όνομα των Σκοπίων αλλά και η Γιουροβίζιον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από το 1985 ταλανίζει την χώρα μας το Σκοπιανό,υπαρκτό πρόβλημα με βλέψεις από την πλευρά των Σκοπίων για εδαφικές κατακτήσεις φίλε 11.08!Για τα δικά σου προβλήματα σου προτείνω να μην ξανά ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!

      Διαγραφή
    2. ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΑ ΚΑΙ Σ ΕΧΩ ΓΡΑΜΕΝΟ ΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ.

      Διαγραφή
    3. Εσένα σου προτείνω να πας σε έναν ψυχίατρο γιατί κάτι δεν πάει καλά!

      Διαγραφή
    4. Πηγα που λες στον Κοιο ρε φιλε και εκει που με εξεταζε τον ρωτησα και μου ειπε μεγαλο κομα να ψηφισω.Ε τι να κανω φιλε ατυχησες...

      Διαγραφή
    5. Εντάξει παιδί μου δεν χρειάζεται να αναστατώνεσαι ψήφισε ότι θέλεις αφού στο είπε ο γιατρός εγώ πάω πάσο αρκεί να μην δαγκώσεις κανέναν!Ζήτω η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ και το Σύριζα ελπίζω να σε καλύπτω!

      Διαγραφή
  6. μαλλον αυτη τον ξεφτυλιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News