Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Θύμα εκβιασμού από συμμορία κτηνοτρόφος από την Πέλλα

Αναζητούνται άλλα επτά άτομα

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στην Βεύη Φλώρινας δύο άντρες 53 και 55 ετών, ενώ αναζητούνται να συλληφθούν εντός ορίων του αυτοφώρου επιπλέον επτά (7) άτομα.

Η συμμορία που δρούσε για λογαριασμό του 53χρονου, μετέβη στο ποιμνιοστάσιο 36χρονου σε αγροτική περιοχή στην Φλαμουριά Πέλλας, με τον οποίο είχαν οικονομικές διαφορές.

Δύο από τους δράστες, που δε συνελήφθησαν και αναζητούνται, απείλησαν τον 36χρονο και στη συνέχεια ένας εκ των δύο, αφού τον απομόνωσε σε χώρο του ποιμνιοστασίου, με τη χρήση πιστολιού τον εξανάγκασε να...

...υπογράψει υπεύθυνη δήλωση για την παραχώρηση (300) εριφίων και την εξόφληση του υπόλοιπου χρέους.

Παράλληλα, οι λοιποί δράστες αφαίρεσαν (250) ερίφια, τα φόρτωσαν σε δύο Ι.Χ. Φορτηγά αυτοκίνητα και τα μετέφεραν στο ποιμνιοστάσιο του 53χρονου που βρίσκεται σε αγροτική περιοχή στην Κέλλη Φλώρινας.

Στο ποιμνιοστάσιο του 53χρονου βρέθηκαν (219) από τα αφαιρεθέντα ερίφια και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

1 σχόλιο:

  1. Ετσι γίνονται δουλείες στα κτηνοτροφικά. Και μετά θέλουν να κάνουν και κίνημα αρνιων μετα την πατάτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News