Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Ανακοίνωση του Κυνηγητικού Συλλόγου Αλμωπίας

Ανακοίνωση

Ο Κυνηγητικός Σύλλογος Αλμωπίας προτρέπει τους φίλους κυνηγούς να ΜΗΝ βγούνε για κυνήγι λόγω της χιονόπτωσης η οποία δημιουργεί προβλήματα.

Φιλικά,
Μπούραλης Στέφανος

8 σχόλια:

  1. Κατ' αρχάς τελείωσε ή δεν τελείωσε η κυνηγετική περίοδος; Και πρόβλημα σε ποιον δημιουργεί;; Φοβάστε για την σωματική σας ακεραιότητα; Τα ζώα και τα πουλιά που σκοτώνετε, δεν τα σκέφτεστε φυσικά! Και δεύτερον και να μην τελείωσε η κυνηγετική περίδος, απαγορεύεται ή όχι το κυνήγι όταν χιονίζει; Μας δουλεύει ο πρόεδρος των κυνηγών;; Παντού σε όλα τα χωριά ακούγονται οι καραμπίνες, η θηροφυλακή σας πού είναι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. den exei re file uhrofylakh...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να ρωτάει κάποιος πρέπει να δηλώνει και το όνομά του; Δηλαδή κατ' εσέ ποιος έχει δικαιωμα να ρωτάει ρε φίλε; Ναι, οικολόγοι γίναμε, εσένα ποιο είναι το πρόβλημά σου; Άξεστοι! ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΛΑ! ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ! Οτι δεν έχει θηροφυλακή το ξέραμε βέβαια...Αν είχε δεν θα υπήρχε και τόση παρανομία. Αλλά τι περιμένεις; Υπάλληλοι των κυνηγών γίνεται να καρφώνουν τους κυνηγούς;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσάμπα χαλιέσαι όποιος-α και να είσαι. Τα δίκια με το μέρος σου, κι έγώ όπως και άλλοι πολλοί μαζί σου. Εχουν υπαρξιάκα θέματα για μένα όσοι κυνηγάνε. Αν θέλουν να εκτονωθούν υπάρχει και το paint ball και το airsoft. Κάποτε υπήρχε μια κάποια σοβαρότητα στο όλο θέμα γιατί ήταν καθαρά θέμα επιβιώσεις. Σήμερα έχουν ξεφύγει από κάθε άποψη και φυσικά βρίσκεις όλα τα καλά στην αγορα. Αλλά ένα καλό αυτόκίνητο και το κυνηγι τονώνει τον ανδρισμό βλέπεις. Μαύρα μεσάνυχτα δηλαδή. Αυτό που με θλίβει περισσότερο είναι ότι πολλά από αυτά τα τέρατα μεγαλώνουν παιδιά και τα γαλουχούν ανάλογα.

      Διαγραφή
    2. Αν θέλουν να εκτονωθούν υπάρχουν και άλλοι τρόποι σίγουρα. Το να σκοτώνεις και να καλλιεργείς και στα παιδιά σου τέτοια ένστικτα την σήμερον ημέρα, είναι ότι καταστροφικότερο για την ίδια μας την ηθική και την ψυχική καλλιέργεια και δυστυχώς αυτά είναι ψιλά γράμματα γι αυτούς.

      Διαγραφή
  4. Σήμερα πήγα περίπατο προς αγία παρασκεύη 4ης του μηνός, πρέπει να πέσαν στο πάνε ελα απο αριδαία πάνο απο 100 τουφεκιές!δεν με εκπλίσει τιποτα σε αφτην την χώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΑΝ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ. ΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΌ: ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΙ ΚΑΓΚΟΥΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΑΛΩΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΧΑΜΗΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ! ΜΩΡΕ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΛΟΣ ΦΟΡΟΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ! ΠΕΙΝΑΤΕ ΠΕΙΝΑΤΕ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΟΡ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΟΒΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News