Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Α. Λοβέρδος: "Καταρρέουμε"

«Το πρόγραμμα εξυγίανσης για το 2011 κλείνει καλά»

«Η χώρα είναι στα όρια» σε ό,τι αφορά το κοινωνικό κράτος προειδοποίησε ο Ανδρέας Λοβέρδος τονίζοντας ότι το 2012 «δεν υπάρχουν περιθώρια να βρούμε χρήματα από συμμαζέματα και εξορθολογισμό και θα απειληθούν ευθέως οι υποδομές του κοινωνικού κράτους».

«Η χώρα αυτή τη στιγμή είναι στα όρια. Εάν δεν αξιοποιήσει όλους τους μήνες του 2012, ούτως ώστε να αρθούν όλα τα γραφειοκρατικά εμπόδια της ανάπτυξης, εάν δεν αναθερμανθεί η ελληνική οικονομία και δεν υπάρξει περίσσευμα από αυτή την αναπτυξιακή εξέλιξη, δεν υπάρχουν χρήματα για την υγεία, για τις άλλες κοινωνικές υπηρεσίες που το κράτος παρέχει, ενώ από το τέλος του 2012 απειλούνται και οι βασικές υποδομές του ελληνικού κοινωνικού κράτους» είπε ο υπουργός.

Ενημερώνοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια για την κατάσταση στον χώρο της Υγείας, ο κ. Λοβέρδος είπε ότι...

...«το πρόγραμμα εξυγίανσης για το 2011 κλείνει καλά» και ανέφερε ότι το 2013 δεν είναι πολύ μακριά. Επίσης μίλησε για την ανάγκη τα κόμματα, ειδικά όσα συμμετέχουν στην κυβέρνηση, να δώσουν από τώρα έμφαση στους τομέα της Υγείας, ο οποίος, ανέφερε, «δεν αποτελεί ένα απλό δημοσιονομικό μέγεθος».

Σε ό,τι αφορά την εργασιακή εφεδρεία στο Δημόσιο και τα συμπεράσματα που έχουν εξαχθεί ως τώρα, ο υπουργός Υγείας έκανε λόγο για μια πολύ δύσκολη διαδικασία, ανέφερε ότι στον τομέα της Υγείας «την έχουμε φέρει σε ένα βαθμό εις πέρας» και πρόσθεσε ότι «ο κ. Ρέππας το παλεύει».


---
Πηγή: epikaira
 

1 σχόλιο:

  1. Ενημερωσε ο ΛΟβέρδος τον Προεδρο που παρεξηγηθηκε οταν τον είπαν προδότη στην παρέλαση της Θεσ/νίκης?Λίγα του είπανε.Τι έχει κάνει μέχρι σήμερα ο παπούλης μας?Μπορεί να μας ενημερωσει ο κυριος Προεδρος ποσα παίρνει τον μηνα?Αληθεύθει εαν ο κυριος Προεδρος έχει κτίσει τρεις βίλες απέναντι απο το νησί του ωνάσση σε άλλο νησί με γείτονα μία έγκριτη δημοσιογράφο?Μήπως λέω,μήπως,ο μισθός του είναι 39.000ευρώ? όχι τον χρόνο ρε παιδιά αλλά τον μήνα.Ολόκληρος ΟΜΠΑΜΑ και παίρνει 20.000λιάρικα τον μήνα.Αλλά ο δικός μας............-Πρόεδρος Δημοκρατίας σαν τον ΚΥΡΙΟ με κεφαλαία ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟ δεν θαξαναζήσουμε.Αυτός ήταν ο μόνος πρόεδρος που σήκωσε ψηλά τον πύχη της Προεδρίας και όχι ο σημερινός που φαίνεται σαν ........ να κοσμεί την προεδρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News