Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Ευ. Βενιζέλος: "Πρέπει να πάρουμε συμπληρωματικά μέτρα"

"Ψηφίσαμε το μεσοπρόθεσμο κι είμαστε υποχρεωμένοι να το εφαρμόσουμε"

Λίγο πριν μπει στη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής, ο υπουργός Οικονομικών, μιλώντας στη Βουλή, παραδέχθηκε και επίσημα ότι η κυβέρνηση θα πάρει επιπρόσθετα μέτρα.

Ο Ευ. Βενιζέλος χαρακτήρισε μύθο τα σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και μιλούν, όπως είπε, για τον νέο Αρμαγεδδώνα, ωστόσο υποστήριξε ότι θα ληφθούν νέα μέτρα καθώς δεν είχαν την αναμενόμενη απόδοση οι φόροι που είχαν επιβληθεί.

"Καλλιεργείται ένας μύθος ότι θα έρθει ο Αρμαγεδδών. Ψηφίσαμε το μεσοπρόθεσμο κι είμαστε υποχρεωμένοι να το εφαρμόσουμε. Ναι, πρέπει να πάρουμε συμπληρωματικά μέτρα καθώς...

...ορισμένα από αυτά που είχαμε πάρει είχαν μειωμένη απόδοση".
 

1 σχόλιο:

  1. ta dika soy metra pote tha ta paroyme ..........alla les kai alla kaneis .....katestrepses to pasok kai ton lao poy to ypostirize........patosame me tis blakies monopoli pezetai me ton giwrgakh ti sto diaolo kanete aisxos axrhstoi .anikanoi koproskyla toy kerata oyst apo edw na pate ston agyristo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News