Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Κατάταξη στο Στρατό Ξηράς με την 2011 Γ΄ ΕΣΣΟ

1. Με εγκύκλιο διαταγή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, καλούνται να καταταγούν στο Στρατό Ξηράς στρατεύσιμοι με την 2011 Γ’ ΕΣΣΟ, από 19 έως 20 Σεπ 2011 όσοι στρατεύσιμοι προέρχονται από αναβολή για λόγους υγείας, ενώ οι λοιποί στρατεύσιμοι καλούνται από 29 Αυγ έως 1 Σεπ 2011 και από 26 έως 29 Σεπ 2011, όπως παρακάτω:
α. Οι στρατεύσιμοι κλάσης 2013 (έτος γέννησης 1992) που είναι γραμμένοι ή είναι αδήλωτοι στα μητρώα αρρένων των Νομών Αττικής (μόνο της περιφερείας του Νομών Αττικής... (μόνο της περιφερείας του ΣΓ Δυτικής Αττικής), Αχαΐας, Βοιωτίας, Γρεβενών, Δράμας, Δωδεκανήσου, Ζακύνθου, Ηλείας, Ηρακλείου, Θεσπρωτίας, Θεσσαλονίκης (μόνο της περιφερείας του Α΄ ΣΓ Θεσσαλονίκης), Καρδίτσας, Καστοριάς, Κέρκυρας, Κεφαλληνίας, Πρέβεζας, Ροδόπης (μόνο των δήμων Ιάσμου, Μαρωνείας-Σαπών και Αρριανών), Σάμου, Τρικάλων, Φλώρινας, Xαλκιδικής και Χίου.

β. Οι στρατεύσιμοι των κλάσεων 1988 έως και 2013 (έτη γέννησης 1967 έως και 1992), από όλους τους Νομούς που υπέχουν υποχρέωση στράτευσης και είναι κατηγοριών πρώτης έως τετάρτης (Ι/1 έως και Ι/4), πλήρους ή μειωμένης θητείας, ανεξάρτητα αν έχουν τελειώσει ή όχι τη βασική ή ειδική εκπαίδευση και οι λόγοι της υποχρέωσής τους για κατάταξη δημιουργήθηκαν στο διάστημα από 1 Φεβρουαρίου 2011 έως 30 Απριλίου 2011.

γ. Οι στρατεύσιμοι των κλάσεων της παραγράφου 1β της παρούσας που έτυχαν αναβολής κατάταξης για λόγους υγείας, εφόσον η ημερομηνία λήξης της περιλαμβάνεται στο διάστημα από 1 Μαΐου 2011 έως 31 Ιουλίου 2011.

2. Περισσότερες πληροφορίες για τα Κέντρα Κατάταξης, τις ακριβείς ημερομηνίες και τις υποχρεώσεις αυτών που καλούνται για κατάταξη, παρέχονται από τα κατά τόπους Στρατολογικά Γραφεία.

3. Οι καλούμενοι κατά την κατάταξή τους να έχουν μαζί τους οπωσδήποτε το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας, το Σημείωμα Κατάταξης, το Ατομικό Βιβλιάριο Νοσηλείας τους, αποδεικτικό του Αριθμού Φορολογικού τους Μητρώου (ΑΦΜ) καθώς και ακτινογραφία θώρακα, που θα συνοδεύεται από γνωμάτευση ακτινολόγου ή πνευμονολόγου ιατρού, από οποιοδήποτε στρατιωτικό ή κρατικό νοσοκομείο.

Επίλαρχος Ιωάννης Δ. Σηφάκης
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News