Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Η εκδίκηση του ταύρου και ο γυμνός ταυρομάχος! (Βίντεο)

`
Το βίντεο είναι λίγο σοκαριστικό. Ο ταύρος τα έχει πάρει στο κρανίο κανονικά που για άλλη μια φορά έχει γίνει στόχος.

Στην Παμπλόνα οι πολίτες διασκεδάζουν με τους ταύρους. Τα κακόμοιρα αυτά ζώα για άλλη μια φορά γίνονται θέαμα. Οι πιο τολμηροί μπαίνουν στην αρένα και τρέχουν να σωθούν ενώ ο ταύρος τρελαμένος πάει πάνω κάτω και όποιον προλάβει τον αρπάζει.
Ένας... “έξυπνος” κύριος αποφασίζει να μπει γυμνός στην αρένα. Μέχρι που γίνεται στόχος του ταύρου. Τα λόγια περιττά. Το βίντεο τα λέει όλα!


2 σχόλια:

  1. Τι γελοίο που είναι το ανθρώπινο είδος! Τι ντροπή για όλους εμάς που βλέπουμε τετοια βίντεο και ανηκουμε στο ανθρώπινο γένος. Ελπίζω ο ταύρος να εκανε μεγάλη ζημιά σ' αυτό το γελοίο, σιχαμερό, ανθρώπινο υποκείμενο. Και σε πολλούς άλλους επίσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΒΑΝΑΥΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.
    ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ.
    ΔΕΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ.
    ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΖΩΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News