Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Πήρε ¨"φωτία" το Κλεάνθης Βικελίδης (βιντεο)

Μπροστά σε περισσότερους από 22.000 φιλάθλους του, ο Άρης φιλοξενεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την ιστορική Πενιαρόλ, σε μια άνευ προηγουμένου «γιορτή» στα… ανεπίσημα αποκαλυπτήρια του «νέου» δημιουργήματος του Σάκη Τσιώλη. Φαντασμαγορική ατμόσφαιρα έχουν δημιουργήσει οι φίλοι του Άρη, με εκατοντάδες πυρσούς, πυροτεχνήματα, κορδέλες και χαρτάκια που μεταδίδονται μέσω τηλεοπτικών δικτύων, αλλά και μέσω διαδικτυακών συνδέσμων, από άκρη σε άκρη της Γης! Είναι χαρακτηριστικό πως πριν την έναρξη του αγώνα, το γήπεδο πραγματικά «χάθηκε»!







βίντεο : http://www.sportena.com/
seleo

3 σχόλια:

  1. ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ @ρχιδι@ της πενιαρολ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παντου υπαρχει τουλαχιστον ενας κομπλεξικος οπαδος του συνμπολητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ...ΤΡΑΒΑ ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
    Η ΦΑΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΦΕΤΟΣ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΓΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ...ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News